Cursus op locatie

Heb je meerdere mensen die dezelfde cursus moeten volgen, maar wil je zo min mogelijk (reis)tijd kwijt zijn? Daarnaast óók nog eens voordelige cursus boeken, terwijl de cursus aangepast wordt aan je eigen vragen of werksituatie? Vraag dan bij CursusGeregeld.nl een offerte aan voor een cursus op (eigen) locatie. CursusGeregeld.nl organiseert jouw incompany training voor je!

Wat is een cursus op locatie?

Bij een cursus op locatie organiseren we de cursus speciaal voor jouw eigen groep medewerkers, op een datum en locatie die jullie uitkomt. De cursus die wij voor jullie verzorgen is inhoudelijk hetzelfde als de cursussen die wij standaard op onze website aanbieden. Maar omdat deze exclusief voor jullie is, kunnen we daarnaast ook een eigen invulling of draai aan de cursus geven. Zo kunnen we specifiek ingaan op situaties en zaken die uniek zijn voor jullie bedrijf of organisatie. Dit zorgt ervoor dat de lesstof veel meer tot de verbeelding spreekt dan bij een standaard training waarin heel algemene voorbeelden gegeven worden en min of meer gebruikelijke situaties besproken worden. Dit heeft een positief effect op zowel het enthousiasme als de prestaties van de deelnemers.

Is het noodzakelijk dat de cursus wordt afgesloten met een examen? Ook dat kan op locatie geregeld worden. Hierbij moeten we wel rekening houden met eventuele regels van het examenbureau, maar voor alles is een oplossing en hier komen we dan ook vast uit!

Voordelen cursus op locatie:

✔ Geen extra reistijd en reisuren voor de deelnemers
✔ Locatie naar keuze
✔ Eigen invulling van de incompany training is mogelijk
✔ Een volledig op maat gemaakte training kan in de meeste gevallen ook
✔ Deelnemers volgen de cursus in de eigen vertrouwde omgeving
✔ De kosten per deelnemer zijn vaak lager dan bij een cursus op basis van open inschrijving

BHV of VCA cursus?

Voor de incompany trainingen BHV en VCA is het mogelijk direct een prijs te ontvangen. Kijk hiervoor op onze speciale pagina BHV cursus op locatie, of VCA cursus op locatie! Bij het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Ook voor veel andere cursussen die wij op de website aanbieden is het mogelijk om een training op locatie te organiseren. Hieraan zijn soms wel voorwaarden verbonden zoals een minimum aantal deelnemers of eisen aan de locatie voor de training. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Meer weten?

Bel ons gerust op 030 – 303 9514 of mail ons op info@cursusgeregeld.nl. Wij staan je dan direct te woord of sturen snel een reactie. Óf gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Algemene gegevens

CursusGeregeld.nl

De Maat 1
3991 AN Houten

Postbus 16
3990 DA Houten

info@cursusgeregeld.nl
T: 030 – 303 95 14
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00 uur


  • Geef hier aan voor welke cursus je een aanvraag doet
  • Geef hier aan voor hoeveel personen je deze cursus aanvraagt. (Het mag ook een schatting zijn)
  • Geef hier aan waar de cursus moet plaatsvinden (Bijvoorbeeld op kantoor, in de buurt van, etc.)
  • Vermeld hier aandachtspunten, wensen e.d. waar wij rekening mee moet houden. Eventueel ook in welke taal je de cursus wilt volgen.
  • Contactgegevens

  • Mochten wij nog aanvullende informatie nodig hebben, willen we graag telefonisch contact opnemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.