Cursus op locatie

Heb je meerdere mensen die dezelfde cursus moeten volgen? Maar wil ook je zo min mogelijk (reis)tijd kwijt zijn? Daarnaast óók nog eens voordelige cursus hebben, terwijl de cursus aangepast wordt aan je eigen vragen? Vraag bij CursusGeregeld.nl dan een offerte aan voor een cursus op (eigen) locatie. CursusGeregeld.nl organiseert het voor je!

Wat is een cursus op locatie?

Hierbij plannen we de cursus speciaal voor jouw eigen groep in, op een datum en locatie dat jullie uitkomt. Je ontvangt dezelfde cursus, als wanneer je een individuele inschrijving website zou doen, maar ook een eigen invulling of draai aan de cursus geven is mogelijk. Moeten de deelnemers een een examen doen aan het einde van de cursus? Dan regelen wij ook het examen op de door jou gekozen locatie! (Wel moeten we dan rekening houden eventuele regels van het examenbureau, maar daar komen we wel uit!)

Voordelen cursus op locatie:

✔ Eigen invulling van de cursus mogelijk en kan op maat gemaakt worden
✔ Medewerkers hoeven niet extra te reizen, omdat je zelf de locatie bepaalt
✔ Deelnemers volgen de cursus in de eigen vertrouwde omgeving
✔ Ten slotte, de cursus is voordeliger per persoon dan deelname met meerder mensen aan de cursus met een open inschrijving.

BHV of VCA cursus?

Voor de cursussen BHV en VCA is het mogelijk direct een prijs te ontvangen. Kijk hiervoor op onze speciale pagina BHV cursus op locatie, of VCA cursus op locatie! Bij het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact op

Meer weten?

Bel ons gerust op 030 – 303 9514 of mail ons op info@cursusgeregeld.nl. Wij staan je dan direct te woord of sturen snel een reactie. Óf gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Algemene gegevens

CursusGeregeld.nl

De Maat 1
3991 AN Houten

Postbus 16
3990 DA Houten

info@cursusgeregeld.nl
T: 030 – 303 95 14
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00 uur


  • Geef hier aan voor welke cursus je een aanvraag doet
  • Geef hier aan voor hoeveel personen je deze cursus aanvraagt. (Het mag ook een schatting zijn)
  • Geef hier aan waar de cursus moet plaatsvinden (Bijvoorbeeld op kantoor, in de buurt van, etc.)
  • Vermeld hier aandachtspunten, wensen e.d. waar wij rekening mee moet houden. Eventueel ook in welke taal je de cursus wilt volgen.
  • Contactgegevens

  • Mochten wij nog aanvullende informatie nodig hebben, willen we graag telefonisch contact opnemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.