VCA Engels op locatie

Wil jij een cursus in je vertrouwde omgeving, die ook nog eens scherp geprijsd is? Dat kan met de cursus VCA Engels op locatie.

vca engels op locatie

Wat houdt een VCA cursus Engels op locatie in?

Met de cursus VCA in het Engels op locatie sturen wij een docent jouw kant op. Cursisten blijven in hun eigen, vertrouwde omgeving. Daarnaast is de cursus VCA Engels op locatie voor jou goedkoper, want het scheelt reistijd en -kosten. Daarbovenop zijn de totale kosten ook lager, omdat we een lagere prijs per persoon kunnen aanbieden. De cursus wordt door een Engelssprekende docent gegeven en het examen wordt in het Engels afgenomen.

De cursus wordt op dezelfde manier georganiseerd als bij de standaard open inschrijving. Allereerst komt het theoriegedeelte aan bod. Aan het einde van de dag organiseren we een examenmoment. Wij bieden de cursus op locatie aan vanaf 5 personen. Daarnaast is het bij de VCA cursus in het Engels mogelijk deelnemers VCA Basis, VCA VOl en VIL-VCU te combineren. (Voor informatie over talen, kijk hier.)

Onderaan de pagina kan je een offerte aanvragen, je ontvangt de offerte binnen 2 minuten in je mail.

Voordelen cursus op locatie:

✔ Eigen invulling van de cursus mogelijk
✔ Medewerkers hoeven niet extra te reizen
✔ Een cursus volgen in de eigen vertrouwde omgeving
✔ Ten slotte, de cursus is voordeliger per persoon

Bel ons gerust op 030 – 303 9514 of mail ons op info@cursusgeregeld.nl. Wij staan je dan direct te woord of sturen snel een reactie. Óf gebruik het formulier onderaan deze pagina. op onze website Cursusgeregeld.nl hebben wij groot aanbod met diverse cursussen.

Algemene gegevens

CursusGeregeld.nl

De Molen 65
3995 AW Houten

Postbus 16
3990 DA Houten

T: 030 - 303 95 14
info@cursusgeregeld.nl