Cursus bestratingen en verhardingen

Terug

Beheer en onderhoud bestratingen en verhardingen

De aanleg, het beheer en onderhoud van kleinschalig straatwerk en ook terrassen, is vakwerk. Heb je hier als hovenier of stratenmaker mee te maken en wil je jouw kennis vergroten of uitbreiden? Volg dan de cursus Beheer en onderhoud bestratingen en verhardingen. De cursus duur is 2 dagen.

Je leert:

  • hoe je duurzaam verhardingen van hoge kwaliteit aanlegt
  • te beoordelen of en wanneer straatwerk gerepareerd of vervangen moet worden
  • gevaarlijke situaties voorkomen door het op tijd vervangen of herstellen van bestrating
  • veilig gebruik van diverse gereedschappen

De cursus bestaat uit theorie en ook een groot deel praktijk. Deze training is inclusief het gebruik van materialen en ook persoonlijke beschermingsmiddelen.

Inhoud cursus Beheer en onderhoud bestratingen en verhardingen

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Soorten bestratingen, functies, aanleg en ook onderhoud
  • Diverse funderingen
  • Herkennen gebreken en tekortkomingen
  • Uitzetten en aanleg
  • Herstellen en noodreparaties
  • Plaatsen straatmeubilair
  • Knippen en doorslijpen van tegels/straatstenen
  • Stellen van banden
  • Aftrillen van bestratingen
  • Ergonomie fysieke belasting

Voor wie?

Hoveniers en stratenmakers

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Certificaat

Na afloop ontvang je het certificaat ‘Bestratingen en Verhardingen’.

Beheer en onderhoud bestratingen/verhardingen

Liever toch een andere cursus met betrekking tot de Groenvoorziening volgen? Bekijk dan hier ons aanbod.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 437 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)