Cursus VCA Basis + examen (2 dagen)

Inclusief examen en gratis pasje

Terug

VCA Basis in 2 dagen

Deze VCA Basis cursus in 2 dagen hebben wij ontwikkeld voor iedereen die wat extra coaching kan gebruiken. Je gaat je extra verdiepen in de stof en krijgt wat meer begeleiding. Voordat de cursus begint krijg je toegang tot proefexamens, zodat je voorbereid de cursus kan beginnen.

De eerste dag staat in het teken van de moeilijkste onderdelen. De tweede dag behandelen we overige zaken en herhalen we alle stof nog een keer. Meteen daarna vindt het examen plaats, zodat het nog vers in het geheugen zit als jij je examen gaat maken. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die jij nodig hebt. Hoe? Door onze cursussen laagdrempelig te houden! We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt: zo geleerd, zo gedaan.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA basis cursus in 2 dagen ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief 2 lesdagen met een deskundige docent en een examen aan het einde van de tweede dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje. En uiteraard een felicitatie! Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Proefexamen VCA basis

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.

VCA Basis in een andere taal

Wil je liever de VCA basis cursus in een andere taal dan hebben we daar ook diverse mogelijkheden voor. We hebben standaard in ons pakket de talen Engels, Turks, Bulgaars, Roemeens, Portugees en Slowaaks. Tevens is het mogelijk om het examen in 27 andere talen te doen. Kijk hier voor het overzicht. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus.

Boek ik de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis is geschikt als je onder een leidinggevende valt. ZZP-ers dienen sowieso VCA VOL te hebben. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier.

Waaruit bestaat het VCA basis examen?

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren. De examen vragen en de antwoorden worden dan voorgelezen en dit hoor je door middel van een koptelefoon. Wil je hiervan gebruik maken, klik dan tijdens het invullen van cursist gegevens de optie ‘Voorleesexamen’ aan.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en je word automatisch geregistreerd in het VCA register. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 295 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)