VCA Basis losse e-learning

Terug

Liever alvast een VCA-Basis examen inplannen inclusief de e-learning?

Het is bij CursusGeregeld.nl mogelijk een e-learning en examen in 1 keer te bestellen. Ga naar VCA Basis examen en kies daar de datum die je het beste uitkomt. Bij het invullen van je gegevens kun je de optie e-learning aanvinken. Net zo gemakkelijk en je hebt gelijk een streefdatum om de cursus af te ronden.

VCA Basis e-learning

Met de VCA Basis e-learning heb je een hele goede basis om je voor te bereiden op het VCA Basis examen. Je volgt de cursus in je eigen tempo en als je er klaar voor bent doe je het VCA examen. Deze cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om het VCA Basis examen tot een succes te maken. De cursus bevat ook oefenvragen die je beter voorbereiden op het VCA Basis examen.

Een account aanmaken is niet nodig!

Direct boeken!

1.Druk op de groene button onderaan.

2.Vul je gegevens in. Naar het ingevulde e-mailadres wordt de link van de e-learning gestuurd.

3.Rond de bestelling af.

Wat kan ik verwachten?

vca basis e-learning

Jouw unieke link voor de e-learning wordt zo snel mogelijk toegezonden. Hiermee heb je 1 jaar toegang tot het lesmateriaal en oefenvragen.

Proefexamens VCA Basis

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis heb of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom adviseren wij deze altijd aan om mee te bestellen.

Boek ik wel de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis is geschikt voor je als je onder een leidinggevende valt. ZZP-ers dienen sowieso een VCA VOL te hebben. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier. Heb je toch een e-learning VCA VOL nodig dan kun je deze hier vinden.

Toch liever een dagcursus VCA Basis?

De meeste cursisten kiezen voor een dagcursus. Als je de dagcursus volgt in combinatie met deze e-learning en je volgt deze helemaal, dan is CursusGeregeld.nl ervan overtuigd dat je in één keer slaagt. Mocht dit door omstandigheden niet lukken, dan bieden wij je éénmalig een gratis herexamen aan. Zo ben je voor nog geen €150,00 verzekerd van een VCA certificaat. Kijk hier voor een VCA dagcursus.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt van ons een geaccrediteerd certificaat en je word automatisch geregistreerd in het VCA register. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Meer info? Neem gerust contact op!

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen heb. We helpen je daar graag verder mee.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 25 Excl. BTW

Locaties: 1

Startdata: 1

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons