VCA Basis in 1 dag

Inclusief examen en gratis pasje

Terug

VCA basis in 1 dag. De populairste VCA cursus.

De VCA basis cursus in 1 dag is de meest populaire cursus in Nederland. Meer dan 90% van de cursisten volgt deze dagcursus waarna direct het examen wordt afgenomen. Niet voor niets is CursusGeregeld.nl de grootste aanbieder van deze cursus. Daarnaast kopen wij deze voor je in tegen scherpe tarieven zodat je naast het grote aanbod ook de scherpste prijs kunt selecteren. Meer dan 90% slaagt in 1 keer. Met een goede voorbereiding van een e-learning maak je grote kans op 100% slaging. We durven dan ook gerust te stellen dat je met deze cursus de beste keuze maakt.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA basis cursus in één dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een deskundige docent en een examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Het VCA Basis boek

VCA Basis

CursusGeregeld.nl biedt meer. Bereidt je je liever goed voor door middel van een lesboek dan kun je deze ook kiezen bij het afronden van je bestelling. Het lesboek kost €29,95 en is voorzien van een stevig kaft en is in full colour gedrukt. Naast alle lesstof staan er ook examenvragen in, die je kan oefenen.

Proefexamen VCA basis

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.

VCA Basis in een andere taal

Wil je liever de VCA basis cursus in een andere taal dan hebben we daar ook diverse mogelijkheden voor. We hebben standaard in ons pakket de talen Engels, Turks, Bulgaars, Roemeens, Portugees en Slowaaks. Tevens is het mogelijk om het examen in 27 andere talen te doen. Kijk hier voor het overzicht. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus

Boek ik de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis is geschikt als je onder een leidinggevende valt. ZZP-ers dienen sowieso VCA VOL te hebben. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Informatie over het VCA basis examen

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren. De examen vragen en de antwoorden worden dan voorgelezen en dit hoor je door middel van een koptelefoon. Wil je hiervan gebruik maken, klik dan tijdens het invullen van cursist gegevens de optie ‘Voorleesexamen’ aan.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 119 Excl. BTW

Locaties: 40

Startdata: 65

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons