VCA VOL in 1 dag

Inclusief examen en gratis pasje

Terug

VCA VOL in 1 dag. De populairste VCA Cursus.

De VCA VOL cursus in 1 dag is de meest populaire cursus in Nederland. Meer dan 90% van de cursisten volgen deze dagcursus waarna direct het examen wordt afgenomen. Niet voor niets is CursusGeregeld.nl de grootste aanbieder van deze cursus. Daarnaast kopen wij deze voor je in tegen scherpen tarieven zodat je naast het grote aanbod ook de scherpste prijs kunt selecteren. Meer dan 90% slaagt in 1 keer. Met een goede voorbereiding van een E-learning maak je grote kans op 100% slaging. We durven dan ook gerust te stellen dat je met deze cursus de beste keuze maakt.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA VOL cursus in één dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een deskundige docent en een examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Gratis herexamen bij het volgen van een E-Learning

Goede voorbereiding is het halve werk. CursusGeregeld.nl is ervan overtuigd dat, als je de E-learning volledig volgt voordat je het examen aflegt, je in 1 keer slaagt. Mocht dit door omstandigheden niet lukken, dan krijg je van CursusGeregeld.nl eenmalig een gratis examen aangeboden. Het enige wat je hiervoor moet doen is deze E-learning á €29,95 mee bestellen bij de cursus en deze afronden. Zo heb je 100% zekerheid om je VCA VOL certificaat voor minder dan €165,00 op zak te hebben.

Het VCA VOL boek

Boek VCA VOL

CursusGeregeld.nl biedt meer. Bereidt je je liever goed voor door middel van een lesboek dan kun je deze ook kiezen bij het afronden van je bestelling. Het lesboek kost €34,95 en is voorzien van een stevig kaft en is in full colour gedrukt. Naast alle lesstof staan er ook examenvragen in, die je kan oefenen.

Proefexamen VCA VOL

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.

VCA VOL in een andere taal

Wil je liever de VCA VOL cursus in een andere taal dan hebben ook VCA VOL Engels in het programma zitten, deze is echter alleen mogelijk in één dag. Voor de examens zijn uitsluitend de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans beschikbaar. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus

Boek ik de juiste VCA cursus

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA VOL, VCA VOL en VCU VIL. De VCA VOl is geschikt voor ZZPer en leidinggevende. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Informatie over het VCA VOL examen

Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen waar je 75 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag mee verder.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 135 Excl. BTW

Locaties: 47

Startdata: 188

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons