Cursus Veilig werken met de autolaadkraan (1 dag)

Terug

Cursus Veilig werken met de autolaadkraan

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig om de cursus Veilig werken met de Autolaadkraan te volgen. Zodat je een autolaadkraan mag bedienen.

Wat is de inhoud van de cursus?

Je volgt een cursus Veilig werken met de autolaadkraan chauffeur al in 1 dag. Aan het einde van de dag beschik je over de juiste certificaten om de autolaadkraan veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Onze gecertificeerde instructeurs leren je de basiskennis van het werktuig en samen gaan jullie aan de slag met de praktische vaardigheden. Ook krijg je inzicht in de risico’s waar je als chauffeur van een autolaadkraan mee te maken krijgt.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat dat 5 jaar geldig is binnen Nederland. Wil je langer dan 5 jaar gebruikmaken van je certificaat? Dan dien je een herhalingscursus te volgen waarin je kennis wordt opgefrist en de nieuwste ontwikkelingen met je worden gedeeld.

vca basis boek

Toe aan de Veilig werken met de Autolaadkraan Herhalingscursus? Klik dan hier.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 225 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)