Veilig werken met Reachtruck + Code 95 (2 dagen)

Terug

Veilig werken met Reachtruck + Code 95 (2 dagen)

De ARBO-wet verplicht werkgevers om werknemers voldoende instructie te geven. Dit geldt met name als je werkt met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving, zoals de reachtruck.
Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen.
In deze cursus Veilig werken met Reachtruck + Code 95 (2 dagen) leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken.

Mobiele arbeidsmiddelen met een eigen aandrijving en voor hijs- en hefwerktuigen mag je alleen bedienen als je beschikt over een specifieke deskundigheid. Hoe de specifieke deskundigheid die nodig is wordt ingevuld wordt overgelaten aan de werkgever. Tot je 18e verjaardag moet je onder deskundig toezicht werken. Werkgevers zijn verplicht in hun RI&E aandacht te besteden aan de specifieke gevaren in het werk van minderjarige reachtruckchauffeurs.

Inhoud

In praktijk adviseren we je een cursus met diploma/certificaat te volgen. In geval van een ongeval moet de werkgever kunnen aantonen dat de gebruiker deskundig opgeleid is. Maar ook dat de parate kennis op peil was ten tijde van het ongeval. Deze cursus wordt bekrachtigd met een certificaat met een adviesgeldigheid van 5 jaar. De nadruk van deze cursus ligt op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Inspectie SZW zijn geformuleerd.

Bestuur je beroepsmatig een reachtruck? Dan is deze cursus voor jou bestemd. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te volgen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden. Alles wat je moet weten is in het lesplan opgenomen. 

Veilig werken met Reachtruck + Code 95 (2 dagen)

Liever de cursus zonder Code 95 volgen? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over deze cursus.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 175 Excl. BTW

Locaties: 4

Startdata: 61

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons