Categorieën

EHBO voor chauffeurs incl. e-learning + code 95

De cursus EHBO voor chauffeurs is bedoeld voor elke chauffeur die in staat wilt zijn om op te treden wanneer iemand eerste hulp nodig heeft en voor degene die graag wilt weten wat je moet doen bij calamiteiten. De cursus is bedoeld voor chauffeurs, dus je hoeft geen ontruimingsoefeningen te doen. Deze cursus bestaat uit een dagdeel in combinatie met een e-learning die je voorafgaand aan de cursusdag maakt. Deze cursus telt mee voor de bijscholingsuren voor de code 95.

Vanaf € 145 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

PBLS Instructeur Herhaling

Wanneer u les wilt geven in kinderreanimatie dient u een speciale opleiding te volgen voor PBLS-instructeur. Wanneer je
PBLS-instructeur bent, dient je eens in de twee jaar de cursus PBLS Instructeur Herhaling te volgen om je kennis op peil te houden en je bevoegdheid te behouden. Je word dan ook op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reanimatie.

Vanaf € 135 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Herhaling (1 dag)

Wil je BHV’er blijven? Met de cursus BHV herhaling verleng je in een dag je BHV-certificaat met een jaar én houd je je kennis en vaardigheden up-to-date! Binnen 1 dag de theorie opgefrist en de praktijk BHV geoefend. Je BHV certificaat weer een jaar verlengd
Prijs is inclusief les, lunch en certificaat.

Vanaf € 122 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Herhaling + code 95

Wil je BHV’er blijven? Met de cursus BHV Herhaling + code 95 in 1 dag verleng je in een dag je BHV-certificaat met een jaar én houd je je kennis en vaardigheden up-to-date! Na het afronden van deze cursus ontvang je een certificaat en kun je je weer een jaar gecertificeerd BHV’er noemen. Ook telt deze cursus mee met de bijscholingsuren voor de code 95.

Vanaf € 143 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Herhaling Scenariobased (1 dag)

Bij deze BHV Herhaling wordt je scenariobased getraind. Scenariobased wil zeggen dat je door middel van realistische scenario’s leert te handelen in geval van nood. Geen ellenlange presentaties, maar leren door te doen! Hierdoor wordt je als deelnemer in staat gesteld situaties in te schatten en adequaat te handelen volgens de juiste procedure.

Vanaf € 265 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Herhaling Engels

Wil jij graag je BHV diploma vernieuwen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus BHV herhaling Engels. In een praktijkgerichte training worden je kennis en vaardigheden weer opgefrist. Vanuit de Arbowet wordt geadviseerd om het certificaat jaarlijks te vernieuwen, aangezien kennis en vaardigheden snel wegzakken. Vooral als je het niet op dagelijkse basis nodig hebt.

Vanaf € 145 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Basis (1 dag) + code 95

Als je de functie van BHV’er (Bedrijfshulpverlener) op je gaat nemen en nog niet eerder een BHV cursus hebt gevolgd, is deze cursus BHV Basis (1 dag) geschikt voor jou! Daarnaast behaal je door het volgen van deze cursus 7 uren voor de bijscholing van de code 95.

Vanaf € 174 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Basis incl. e-learning (1 dag) + code 95

Wil jij je volledige basis BHV halen? En punten verdienen voor de Code 95? En maar 1 dag in de klas zitten? Dan is deze cursus helemaal voor jou! Bij de cursus BHV Basis met e-learning & Code 95 wordt je in 1 dag opgeleid tot BHV’er. Door het volgen van de e-learning wordt je nog beter geïnformeerd én verdien je je punten voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 179 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BHV Basis Scenariobased (2 dagen)

Bij deze BHV Basis cursus word je scenariobased getraind. Scenariobased wil zeggen dat je door middel van realistische scenario’s leert te handelen in geval van nood. Geen ellenlange presentaties, maar leren door te doen! Hierdoor wordt je als deelnemer in staat gesteld situaties in te schatten en adequaat te handelen volgens de juiste procedure.

Vanaf € 359 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven

Boek makkelijk en snel de beste BHV cursus

Bij CursusGeregeld.nl boek je snel en eenvoudig de beste BHV cursus passend bij jouw wensen. Als particulier, maar ook als werkgever. Hoe werkt dat? Gebruik de uitgebreide filteropties om te vinden wat je zoekt. Bijvoorbeeld in welke plaats je een cursus wilt volgen en of de cursus startgarantie heeft, zodat je er altijd zeker van bent dat de BHV cursus doorgaat! De goedkoopste en best passende BHV cursus gevonden? Dan kun je die gelijk via CursusGeregeld.nl boeken. Eitje!

Is een cursus bedrijfshulpverlening verplicht?

Ja, want hiermee kan jij of één van je collega’s direct hulp bieden bij onveilige situaties in het bedrijf. Het is daarom voor elke werkgever verplicht om een BHV’er in de organisatie te hebben. Hiermee voldoe je aan de eisen die staan omschreven in de Arbowet.
De inhoud van BHV cursussen
Tijdens de lessen wordt theorie vaak afgewisseld met praktijkoefeningen. Het gaat bij hierbij om levensreddende handelingen, zoals:

 • Eerste hulp bij ongelukken (EHBO)
 • Reanimatie met AED
 • Communicatie
 • Ontruimen
 • Brand

Welke BHV cursus past het beste?

Voor een BHV cursus kun je kiezen uit 2 verschillende soorten cursussen: namelijk de BHV Basis en de BHV Herhaling. Is dit de eerste keer dat je een bedrijfshulpverlening cursus wilt gaan volgen? Dan kies je voor een BHV Basis cursus. Wanneer bestaande kennis aan het wegzakken is en je toch up-to date wilt blijven, dan is BHV herhaling de juiste keuze. Geadviseerd wordt om dit jaarlijks te doen!

De 2 soorten Bedrijfshulpverlening cursussen:

BHV Basis

Wanneer je niet eerder een bedrijfshulpverleningscursus gevolgd hebt, kan je, jezelf inschrijven voor een basiscursus. Tijdens deze training worden (spoedeisende) eerste hulp, communicatie, alarmeren en ontruiming, bestrijding van beginnende brand en AED-training behandeld.

BHV Herhaling

Wetten en regels worden continu aangepast en BHV’ers moet hiervan op de hoogte blijven. Een BHV herhalingscursus is voor er dan ook BHV’ers waarvan het certificaat verloopt. Met de herhalingscursus wordt het BHV certificaat met 1 jaar verlengd. Het BHV diploma hoort echter wel nog geldig te zijn op het moment van hercertificeren. De beoordeling van de herhalingscursus bestaat wederom uit een praktijkbeoordeling en een theorie-examen.

Extra specialisatie naast een cursus BHV

Naast de basis BHV cursus is het voor organisaties ook handig om kandidaten met een extra cursus te specialiseren. Het type cursus om in te specialiseren heeft vooral te maken met de verantwoordelijkheid van de werknemer of leidinggevende op de werkplek, denk aan functies zoals: BHV Ploegleider, BHV Coördinator etc. Aanvullende cursussen die je kunt volgen zijn:

 • Adembescherming voor de bedrijfshulpverlener
 • Code 95
 • Coördinator/Hoofd BHV
 • Eerste Hulp aan kinderen
 • Ploegleider BHV
 • Preventiemedewerker

BHV examen afleggen

Iedere kandidaat legt tijdens zijn training een examen af om opgedane kennis en hulptechnieken te toetsen. Het examen wordt afgenomen aan het eind van de cursusdag en bestaat uit twee delen. Een theoretische deel waarin je spoedeisende eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingsvragen moet kunnen beantwoorden en een praktijk examen, waarbij een BHV instructeur je beoordeelt op je vaardigheden. Als beide examens met een voldoende worden afgerond ben je geslaagd!

Klassikale BHV cursus

Als je de digitale BHV cursus hebt afgerond krijgt je toegang tot het online examen, deze bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Direct na afloop van het examen wordt de score gecontroleerd en krijg je te horen of je bent geslaagd. Ter voorbereiding kan je vooraf ook proefexamens maken. Na het succesvol volgen van een klassikale BHV cursus zijn de medewerkers getraind tot een gecertificeerde Bedijfshulpverlener.

BHV-zelfstudie met boek of e-learning

Het is ook mogelijk om jezelf via het internet voor te bereiden op het examen. Hiervoor kan je een e-learning cursus volgen waardoor je op je eigen tempo en zelfgekozen tijdstip kan voorbereiden voor het praktijkdeel. Cursisten worden hiervoor toegelaten indien zij de e-learning volledig hebben afgerond. Op de praktijkdag wordt vervolgens een praktijkbeoordeling en een theorie-examen afgenomen, waarna het behalen van de toetsing het certificaat wordt uitgereikt.

Klassikale BHV cursus waar en wanneer jij wilt!

Opleiders bij CursusGeregeld.nl bevinden zich door heel Nederland, daarom is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt om een training te volgen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid om zelf te bepalen of je doordeweeks of op zaterdag de cursus wenst te volgen. Bij CursusGeregeld.nl volg je dus altijd de cursus wanneer het jou uitkomt.

Bedrijfshulpverleningscursus op eigen locatie?

Wanneer je met meerdere mensen van één organisatie een BHV cursus wilt volgen, kan het interessant zijn om deze in-company op de eigen locatie te volgen. Door de cursus in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten!

Wat zijn de kosten van een Bedrijfshulpverleningscursus?

BHV’ers moeten een passende cursus volgen. Om kosten te besparen en een goedkope BHV cursus te vinden, kun je daarom het beste je cursus bij CursusGeregeld.nl boeken. Cursisten ontvangen via CursusGeregeld.nl een kwaliteitsopleiding van deskundige en ervaren trainers. De beste en goedkoopste cursus is afhankelijk van de gestelde wensen en eisen. Ga daarom snel je BHV cursus vergelijken, zodat je zeker weet dat je de hele markt overziet. Dan weet je zeker dat je de beste en goedkoopste BHV cursus hebt gevonden voor jouw situatie!