Alle cursussen:

BBMI (Beheerder Brandmeldinstallatie)

Als in je bedrijf een Brandmeldinstallatie aanwezig is, dient er een beheerder aangewezen te worden. Diegene is verantwoordelijk met de bediening, periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie zoals staat beschreven in de NEN 2654-1. Daarom volg je de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI).

Vanaf € 245 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Brandmelders hebben als doel brand in een vroeg stadium te detecteren en dit te melden. Brandmeldinstallaties hebben dus een belangrijke rol in het beperken van ongevallen of schade bij een brand in een pand. Bediening, periodieke controles en preventief onderhoud van brandmeldinstallaties dienen via de richtlijnen van NEN 2654-1 te worden uitgevoerd.

Cursus Brandmeldinstallaties
Tijdens een cursus beheer Brandmeldinstallaties leer je eerst de basis van het bestrijden van een brand. Ook leer je over de werking en opbouw van brandmeldinstallaties en hoe je periodieke controles en preventief onderhoud uit moet voeren. Verder word je getraind in alle cruciale taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je toekomen wanneer je een beheerder van Brandmeldinstallaties bent.

Incompany Brandmeldinstallatie cursussen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een training brandmeldinstallaties wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen.