Categorieën

Financiële basiskennis

Wordt je regelmatig geconfronteerd met financieel vakjargon? en kan je je niet herinneren hoe dit vroeger bij economie werd uitgelegd? Dan hebben wij een oplossing voor je: de cursus financiële basiskennis. Tijdens deze cursus worden onderwerpen als de resultatenrekening en de balans behandeld.

Vanaf € 454 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Financieel Management

Met deze cursus willen we jou de kennis bieden om je ondernemingsresultaten te verbeteren. Dit doen we op een structurele en systematische manier. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vanaf € 623,50 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Je wilt geen renteverlies lijden en ook de cashflow moet niet in gevaar worden gebracht. Daarom wil je elk betalingsrisico uitsluiten. Logisch! Maar hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid? Hoe verander je het betaalgedrag van je debiteuren zonder de relatie op het spel te zetten? De telefoon is een toegankelijk en nuttig instrument om openstaande vorderingen te incasseren. Maar hoe kun je je boodschap effectief overbrengen? Tijdens deze cursus gaan we je uitleggen hoe je op een effectieve manier je debiteuren benadert!

Vanaf € 449 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Juridische aspecten van debiteurenbeheer

Een leverancier speelt een grote rol bij het slagen van een incassoprocedure als een klant een factuur niet betaalt. Tijdens deze praktische cursus leer je alles over de belangrijkste juridische onderwerpen. Deze zijn van toepassing bij het dagelijkse debiteurenbeheer. Met deze kennis kun jij straks vanuit juridisch oogpunt verantwoord zakendoen. De opgedane kennis gebruik je in gesprekken met klanten, collega’s, incassobureau, deurwaarder of advocaat.

Vanaf € 449 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties