Alle cursussen:

VCA Basis boek

Extra voorbereiden doe je met het CursusGeregeld.nl VCA Basis boek. Dit bevat alle informatie die je nodig hebt om het VCA-Basis examen tot een succes te maken. Inclusief oefenvragen.

Vanaf € 30 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VCA Basis losse e-learning

Met de VCA Basis e-learning heb je een hele goede basis om je voor te bereiden op het VCA Basis examen. Je volgt de cursus in je eigen tempo en als je er klaar voor bent doe je het VCA examen. Deze cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om het VCA Basis examen tot een succes te maken. De cursus bevat ook oefenvragen die je beter voorbereiden op het VCA Basis examen.

Vanaf € 25 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VCA Basis cursus + examen Slowaaks

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Slowaaks. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 260 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VCA Groen cursus

De VCA groen cursus heeft als doel dat je veilig leert werken, onder andere in de groenvoorziening. Het is belangrijk dat iedereen zich bewust is van gevaren en risico’s. Naast alle onderdelen van de normale Basisveiligheid VCA cursus wordt er tijdens het examen ook specifiek ingegaan op gevaren en risico’s voor medewerkers in de groenvoorziening.

Vanaf € 189 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven