Categorieën

Veilig werken met reachtruck (1 dag) + code 95

De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven. Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus Veilig werken met reachtruck leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken. Daarnaast verdien je uren voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 175 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Heftruck Basis (1 dag)

In de cursus Heftruck Basis in 1 dag werken we met 5 doelstellingen. Allereerst is het verminderen van de veiligheidsrisico’s voor jouw directe omgeving en je collega’s/medewerkers. Daarnaast is het ook heel belangrijk om de risico’s met betrekking tot de schade te verminderen. Uiteraard moet je kennis op het juiste niveau zijn van de wet- en regelgeving (Arbowet). Ook niet geheel onbelangrijk is dat je voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot de opleiding voor de ARBO wet.

Vanaf € 175 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verreiker

De basis voor cursus en certificatie is vastgelegd in de Arbo-wet.
Het werken met een verreiker wordt als risicovol werk gezien. Bovendien valt het onder het werkveld verticaal transport en zijn er wetten, regelgeving en voorgeschreven cursussen. Een certificaat ‘veilig werken met de verreiker’ is bij wet verplicht om aan de slag te gaan met deze machine.

Vanaf € 195 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig aanslaan van lasten

Tijdens de cursus leer je veilig omgaan met het aanslaan en verplaatsen van last. Deze hijswerkzaamheden brengen risico’s met zich mee. Om incidenten te voorkomen, zijn goede communicatie, de juist materiaalkeuze en het correct aanslaan van groot belang. Tijdens de cursus verbeter je je kennis en vaardigheden op dit gebied en leer je bovendien de risico’s tijdens het aanslaan en verplaatsen van last te beperken.

Vanaf € 195 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven