Alle cursussen:

Cursus Reachtruck Turks (1 dag)

De cursus Reachtruck Turks is ideaal als je de cursus in je eigen taal wilt volgen. Ook het examen is in het Turks. In 1 dag krijg je de basisbegrippen van de theorie uitgelegd en leer je voor het praktijkgedeelte de basishandelingen die je uit moet kunnen voeren.

Vanaf € 209 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met reachtruck + Code 95 (1 dag)

De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven. Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus Veilig werken met reachtruck leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken. Daarnaast verdien je uren voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 199 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Heftruck Basis (1 dag)

In de cursus Heftruck Basis in 1 dag werken we met 5 doelstellingen. Allereerst is het verminderen van de veiligheidsrisico’s voor jouw directe omgeving en je collega’s/medewerkers. Daarnaast is het ook heel belangrijk om de risico’s met betrekking tot de schade te verminderen. Uiteraard moet je kennis op het juiste niveau zijn van de wet- en regelgeving (Arbowet). Ook niet geheel onbelangrijk is dat je voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot de opleiding voor de ARBO wet.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met de Verreiker (1 dag)

De basis voor cursus en certificatie is vastgelegd in de Arbo-wet.
Het werken met een verreiker wordt als risicovol werk gezien. Bovendien valt het onder het werkveld verticaal transport en zijn er wetten, regelgeving en voorgeschreven cursussen. Een certificaat ‘veilig werken met de verreiker’ is bij wet verplicht om aan de slag te gaan met deze machine.

Vanaf € 432 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties