Alle cursussen:

Reachtruck Pools

Tijdens deze reachtruck cursus in het Pools doe je alle theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan. Je leert veilig en beheerst met de reachtruck te rijden.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Veilig werken met reachtruck (1 dag) + code 95

De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven. Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus Veilig werken met reachtruck leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken. Daarnaast verdien je uren voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Heftruck Basis (1 dag)

In de cursus Heftruck Basis in 1 dag werken we met 5 doelstellingen. Allereerst is het verminderen van de veiligheidsrisico’s voor jouw directe omgeving en je collega’s/medewerkers. Daarnaast is het ook heel belangrijk om de risico’s met betrekking tot de schade te verminderen. Uiteraard moet je kennis op het juiste niveau zijn van de wet- en regelgeving (Arbowet). Ook niet geheel onbelangrijk is dat je voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot de opleiding voor de ARBO wet.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Verreiker

De basis voor cursus en certificatie is vastgelegd in de Arbo-wet.
Het werken met een verreiker wordt als risicovol werk gezien. Bovendien valt het onder het werkveld verticaal transport en zijn er wetten, regelgeving en voorgeschreven cursussen. Een certificaat ‘veilig werken met de verreiker’ is bij wet verplicht om aan de slag te gaan met deze machine.

Vanaf € 219 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven