Als je de Nederlandse taal niet goed beheerst is het mogelijk om de VCA cursus in je eigen taal te volgen. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden.

Een cursus in je eigen taal voorkomt misverstanden omdat je wellicht de tekst niet goed begrijpt. Door het volgen van de cursus in je moedertaal vergroot je de slagingskans en dat zorgt uiteindelijk dat je de werkzaamheden veiliger kunt uitvoeren.

Cursus én examen in een andere taal!

Bij deze cursussen wordt zowel de klassikale les als het examen in de gekozen taal aangeboden. Handig, want begrippen die je overdag hoort, komen in dezelfde taal terug op het examen. 

In welke talen zijn de VCA cursussen beschikbaar?

Voor VCA Basis is het mogelijk om de cursus in verschillende talen te doen. Op CursusGeregeld.nl bieden we naast Nederlands de VCA Basis cursus aan in de talen Engels, Spaans, Portugees, Pools, Roemeens, Bulgaars, Slowaaks, Turks

De VCU-VIL (intercedenten) cursus bieden we op CursusGeregeld.nl enkel aan in het Nederlands. Wel is het mogelijk het examen in het Engels te doen. Lees in dat geval hier verder.

De cursus VCA-VOL is naast Nederlands ook beschikbaar in het Engels.

Welke soorten examens zijn mogelijk?

Er zijn verschillende soorten examens. Standaard is er het beeldscherm-examen, dat u op een computer, laptop of tablet maakt. Als je moeite hebt met lezen (dyslexie) is er een voorleesexamen (alleen voor VCA basis). De computer leest de examenvragen dan letterlijk aan je voor. Mondelinge examen doen is niet mogelijk. Ook kunt u in een andere taal dan het Nederlands examen doen. Klik hier voor een actueel overzicht.


Over CursusGeregeld.nl

Je las een artikel van CursusGeregeld.nl. Met meer dan 350 cursussen in ons aanbod helpen wij je met het organiseren van al je arbo-curssussen. VCA, BHV en nog veel meer. Meer weten over ons? Kijk dan hier!

Ga direct naar:
BHV cursussen
VCA cursussen
Verkeerscurssen

Heb je inhoudelijke vragen over een cursus? Of wil je hulp ontvangen bij het organiseren van een cursus? Mail ons op info@cursusgeregeld.nl, chat met één van onze medewerkers, óf bel 030 – 3039514.