VCA cursus op locatie

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers en is een vereiste voor het werken op terreinen met een hoog veiligheidsrisico. Voor iedereen die een VCA cursus moet volgen bieden wij deze vrijwel dagelijks aan op diverse locaties in Nederland.

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers die gelijktijdig deze cursus moeten volgen dan kan het interessant zijn om een VCA cursus op locatie door ons te laten verzorgen. Wij komen dan naar jou toe en verzorgen de training op een tijd en plaats die voor jou handig is. Je betaalt hiervoor minder dan voor een reguliere training en hebt daarnaast het voordeel dat we de cursus kunnen toespitsen op situaties die op jullie van toepassing zijn.

Meer weten over VCA cursus op locatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. CursusGeregeld.nl organiseert graag jouw incompany VCA training voor je!

Wat houdt een VCA cursus op locatie in?

De incompany training wordt op dezelfde manier georganiseerd als bij de standaard open inschrijving. Allereerst komt het theoriegedeelte aan bod. Aan het einde van de dag organiseren we een examenmoment. Wij bieden de cursus op locatie aan vanaf 5 personen. Daarnaast is het bij de VCA cursus mogelijk deelnemers VCA Basis, VCA VOL en VIL-VCU te combineren.

Voordelen VCA cursus op locatie:

✔ Eigen invulling geven aan de cursus is mogelijk. Volledig op maat is in veel gevallen ook mogelijk
✔ Medewerkers hoeven niet extra te reizen
✔ Je kunt zelf de locatie bepalen
✔ Deelnemers volgen de VCA cursus in een vertrouwde omgeving
✔ Ten slotte, deelname aan de cursus op locatie is goedkoper per persoon dan wanneer je meerdere medewerkers opgeeft voor een cursus met een open inschrijving

Kies in welke taal je de cursus wilt hebben

CursusGeregeld.nl beschikt over diverse docenten die de cursus en wellicht ook het examen kunnen geven in een andere taal dan het Nederlands zoals Pools, Bulgaars, Arabisch en Engels. Ook een VCA cursus voor anderstaligen kan op locatie georganiseerd worden. Geef dit aan in het opmerkingenveld en wij maken een passend voorstel voor je.

Meer weten?

Bel ons gerust op 030 – 303 9514 of mail ons op info@cursusgeregeld.nl. Wij staan je dan direct te woord of sturen snel een reactie. Óf gebruik het formulier onderaan deze pagina. op onze website.

Veelgestelde vragen

Heb je een algemene vraag over VCA? Onderstaand kun je het antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wat is een VCA?

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Het is een programma waarbij verschillende branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig werken hebben gebundeld. Met een VCA certificaat legt jouw werkgever de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Kun je een VCA certificaat in één dag halen?

Ja, het is mogelijk om een VCA-certificaat in één dag te behalen. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om het examen tevens op locatie te doen. Hierbij moet er wel rekening gehouden worden met eventuele regels die aan het examen verbonden zijn.

Waar kun je VCA examen doen?

Je kunt jouw VCA examen doen op diverse locaties in heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast is er ook de optie om het VCA examen op locatie te doen. Deze locatie dient dan wel te voldoen aan een aantal eisen vanuit het examenbureau. Bij een incompany training met examen zullen wij daarom altijd vooraf checken of de gewenste locatie aan deze eisen voldoet.

Hoeveel fouten mag je maken tijdens het VCA examen?

Afhankelijk van het type certificaat gelden er andere slagingsvoorwaarden.
B-VCA: 40 meerkeuzevragen waarvan je er 28 goed moet beantwoorden
VCA-VOL: 70 meerkeuzevragen waarvan je er minstens 49 goed moet beantwoorden
VIL-VCU: Om te slagen voor het examen VIL-VCU heb je 4.515 uit 7000 punten nodig, dat is 64,5% van het totaal. Er worden 70 vragen gesteld.

Algemene gegevens

CursusGeregeld.nl

De Maat 1
3991 AN Houten

Postbus 16
3990 DA Houten

info@cursusgeregeld.nl
T: 030 – 303 95 14
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00 uur