Alle cursussen:

Redden van hoogte

De ARBO-wet schrijft voor dat er vanaf iedere werklocatie een adequate vluchtweg moet zijn bij calamiteiten, en dat er een afdoende BHV-organisatie is. Dat geldt op niet alleen voor kantoren of loodsen, maar óók als je op hoogte werkt. Op hoogte betekent dit dat je een plan moet hebben voor als jijzelf of een collega gevallen is en aan zijn valbeveiliging hangt te bungelen. Want… hoe krijg je hem dan eigenlijk weer beneden?

Vanaf € 349 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Combi cursus Werken op en redden van hoogte

In deze eendaagse combi cursus worden zowel de module Werken op hoogte, als de module Redden van Hoogte behandeld. De cursus is bedoeld voor professionals die werken met valbeveiliging. Tijdens de cursus leer je veilig omgaan met valbeveiliging en wat je moet doen om jezelf of een collega weer naar de begane grond te krijgen, als er toch iets gebeurt.

Vanaf € 598 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

First Aid (GWO) refresher

Deze cursus First Aid (GWO) Refresher is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie. En dat reeds in het bezit is van het certificaat First Aid en gehoor geeft aan de tweejaarlijkse herhalingsverplichting. De cursus biedt kennis en vaardigheden over het verlenen van eerste hulp bij ongevallen (EHBO) in en bij windturbines.

Vanaf € 220 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven

Arbo & Veiligheid
Voor alle zaken omtrent arbeidsomstandigheden en veilig werken is het mogelijk om een cursus te boeken bij CursusGeregeld.nl. Met een training in Arbo en Veiligheid kun je als werkgever, werknemer of particulier je kennis en vaardigheden updaten. Dit kun je doen omdat het vanuit de wetgeving of verzekeraar wordt verplicht, maar ook wanneer je bewuster wilt zijn van je omgeving. Aan het einde van een cursus is het bij erkende opleiders doorgaans mogelijk om een examen af te leggen. Hierna krijg je een officieel certificaat overhandigd, waarmee je kunt aantonen dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt binnen dit vakgebied. Met dit diploma is het tevens mogelijk om code 95 punten te verdienen. Populaire opleidingen die in Arbo en Veiligheid worden geboekt zijn onder andere:

BHV
Brandveiligheid
EHBO
VCA
Veiligheidstrainingen

Klassikaal
Met een klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Tijdens de cursus zal de docent tijd hebben voor praktijkvragen.

E-learning
Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met E-learning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training Arbo en Veiligheid
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus Arbo en Veiligheid wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen!