Alle cursussen:

Cursus R-DLP incl. CROW 400 (2 dagen)

Het is van belang dat er aandacht wordt besteed aan de veiligheids- en gezondheidsaspecten. Vooral bij het werken in en met verontreinigde bodem. We houden daarom de nieuwe CROW richtlijn publicatie 400 aan. Ook de opleidings- en ervaringseisen zijn vernieuwd door de nieuwe CROW-400 richtlijn.

Vanaf € 671 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus DLP CROW 400 (2 dagen)

De cursus DLP leidt je op tot Deskundige Leidinggevende Projecten. Hiermee kun je projecten begeleiden en zelfstandig de benodigde veiligheidsmaatregelen treffen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere arbo –en milieuwetgeving, veiligheidsplannen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Je wordt goed voorbereid op het examen.

Vanaf € 556 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus DLP Herhaling (1 dag)

Het doel van de cursus is om je kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen. Vooral op het gebied van werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd grondwater. Ook worden de wijzigingen in de nieuwe CROW publicatie 400 (d.d. juni 2017) doorgenomen en worden ervaringen uitgewisseld.

Vanaf € 320 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus DLP Basis (1 dag)

Het doel van de cursus DLP Deskundig Leidinggevende Projecten & CROW 400 voor het werken in de klasse ‘Oranje’ en ‘Rood niet vluchtig’ is om je op te leiden tot een deskundige. Je bent dan in staat om te werken in of met verontreinigde bodem, grondwater en/of waterbodem te begeleiden. Na het volgen van deze cursus kan je, in opdracht van de veiligheidskundige, maatregelen op- en afschalen passend bij de risico’s van het werk. De DLP-er beschikt bovendien over leidinggevende kwaliteiten. 

Vanaf € 370 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties