Alle cursussen:

Cursus Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen (1 dag)

Weet jij hoe je jouw organisatie optimaal kunt voorbereiden op een aanbesteding? Hoe je de beste inschrijving op de aanbesteding kunt maken? Nee? Dan is deze cursus speciaal voor jou. We schetsen tijdens de cursus een beeld van de overheidspartijen die de markt gaan uitvragen naar producten of diensten. De gestelde eisen aan jouw organisatie en diensten zullen we ook bespreken. Op die manier kun je straks meer uit je organisatie halen en inschrijvingen winnend afsluiten.

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus OR cursus voor ondernemers (1 dag)

De Wet op de Ondernemingsraden 1998 geeft aan de ondernemingsraad een zelfstandige positie. Deze cursus behandelt de regels die bestaan rond het overleg tussen de Ondernemingsraad/Personeelsvertegenwoordiging (OR/PVT) en de ondernemer. We besteden aandacht aan de bevoegdheden van de OR/PVT en de rechten en plichten van de bestuurder. Je traint de vaardigheden om een succesvolle samenwerking met de OR/PVT te ontwikkelen.

Vanaf € 475 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Middle Management (1 dag)

Tijdens deze cursus willen we jou voorzien van veel informatie omtrent middle management.
De cursus heeft onder andere de volgende doelen: je kennis laten maken met organisatieontwikkeling en managementinstrumenten, je inzicht geven in het belang en gebruik van communicatietechnieken, je oplossingen bieden voor vragen op het gebied van: leidinggeven, motiveren, delegeren, plannen en organiseren, je bewust maken van verbeterpunten binnen je organisatie.

Vanaf € 820 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Algemeen Management

Ondernemen zit in je bloed en vooruitgang zit in je hoofd, maar hoe krijg je je mensen in jouw strategie mee?
We geven jou in de cursus Algemeen management de kennis en structuur om dit aan te pakken.
Geen eindeloze verhalen over anderen die succesvol zijn, maar tools waarmee je de volgende dag verandering kunt doorvoeren in je eigen organisatie.

Vanaf € 1.535 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties