Alle cursussen:

Cursus Time management (1 dag)

Een dag zou wat jou betreft wel 48 uur mogen hebben, of niet? Je bent niet de enige. Tijd voor jezelf, tijd voor je werkzaamheden, maar nooit tijd genoeg. Dan is de cursus Time management iets voor jou. Tijdens deze cursus geven we je manieren om je tijd beter te leren beheersen. Je leert doelgericht te werken en je tijd efficiënter te besteden. Praktische tips, zodat je meteen aan de slag kunt. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren!

Vanaf € 875 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Onderhandelen (1 dag)

Onderhandelen is voor een manager of ondernemer niets nieuws. Onderhandelen gebeurt veel, extern maar ook intern. Je moet immers vaak overleggen om bepaalde ideeën of situaties te verkopen. En onderhandelen is niet alleen een vlotte babbel of goochelen met wisselgeld. Op de achtergrond speelt vaak een machtsspel. Er is dus een passende strategie vereist.

Vanaf € 445 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Notuleren (1 dag)

Notuleren kun je leren door het vooral veel te doen. Tijdens vergaderingen wordt niet altijd genotuleerd. Een gevolg is dat er kostbare informatie verloren kan gaan, en dat is niet de bedoeling. Tijdens deze cursus ga je met praktische opdrachten aan de slag om de kunst van het notuleren zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Je hoeft niet alles meer te onthouden. Dat scheelt weer.

Vanaf € 520 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Communicatieve vaardigheden + Code 95 (1 dag)

Er komt veel kijken bij de dagelijkse omgang met je klanten. Wat vindt je klant belangrijk en hoe wenst hij behandeld worden? Welke verwachtingen heeft je klant? Iedere klant heeft weer andere verwachtingen. Welke kwaliteiten van je bedrijf en medewerkers sluiten hierbij aan? Hoe is de communicatie, houding en uitstraling naar je klanten? Hoe wordt er omgegaan met klachten en hoe wil je omgaan met klachten?

Vanaf € 163 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?
De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?
Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrière switch je ook maakt.