Alle cursussen:

Cursus Microsoft Teams (1 dag)

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat.

Vanaf € 495 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus nieuwste versie Microsoft Office (1 dag)

Stapt je bedrijf of organisatie over naar MS Office 2016? MS Office 2016 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter. Ook is continuïteit op de werkplek belangrijk voor elke organisatie. Bij een migratie kan de continuïteit in gedrang komen, immers wordt er straks gewerkt met een nieuwe MS Office-omgeving.

Vanaf € 449 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Microsoft Prezi Next (1 dag)

Prezi is een revolutionaire, moderne manier om presentaties te maken. Je gebruikt dan geen statische, lineaire plaatjes meer. Maar je gebruikt in- en uitzoomen van het totaalplaatje naar de details. Niet voor niets wordt Prezi de ‘Powerpoint-killer’ genoemd.
Prezi is een nieuwe presentatievorm in opmars. Veel mensen weten nog niet de alle functies binnen Prezi. Prezi cursus is voor deze mensen weg gelegd om alle ins and outs binnen Prezi onder de knie te krijgen.

Vanaf € 449 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Microsoft Outlook Timemanagement (1 dag)

Deze Outlook cursus gericht op Timemanagement is geschikt voor iedereen die Outlook effectiever en efficiënter wil inzetten tijdens zijn of haar werk. In 1 dag tijd helpen wij je om je agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te houden door praktische tips aan de hand van interactieve presentaties en implementatie tijd.

Vanaf € 495 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties