Categorieën

Omgaan met lastige mensen en agressief gedrag

Dagelijks contact met mensen is prettig. Dit contact verloopt vaak ook soepel, het maakt de werkzaamheden leuk. Helaas gaat het af en toe ook fout. Terwijl een medewerker altijd klantvriendelijk moet zijn, kan een klant of collega plotseling heel onvriendelijk, onredelijk of zelfs agressief uit de hoek komen. Door het volgen van een gerichte cursus leer je hoe je om kan gaan met agressie.

Vanaf € 204 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verkoop en Acquisitie

Deze cursus is voor alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor commerciële klantcontacten. Na deze cursus ben jij in staat om op effectieve wijze: de persoonlijke invloed in klantrelaties te vergroten, de communicatieve vertaalslag te versterken en betere verkoopresultaten te behalen.

Vanaf € 695 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Management van stagnerende medewerkers

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij/zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit ‘m in het tijdig ontdekken van stagnatie. Ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk voor iedereen tot een succes maken. Deze cursus vertelt je precies hoe je dat bereikt en wat je daar precies voor nodig hebt.

Vanaf € 440 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Klantgericht verkopen in de detailhandel

Deze cursus is bestemd voor ondernemers/medewerkers in de detailhandel. Zij willen hun commercieel en klantgericht optreden in de winkel versterken en betere verkoopresultaten willen behalen. De belangrijkste doelstelling van deze cursus is het vergroten van de persoonlijke invloed. Meer aandacht en interesse te tonen, door meer en betere gesprekken te voeren en klanten weer belangrijk te maken.

Vanaf € 490 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement is belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Erg veel. Dus ben je eigenaar of medewerker van een (groeiend) klein of middelgroot bedrijf en heb je onvoldoende kennis wat betreft dit onderwerp, dan is deze cursus belangrijk voor je.

Vanaf € 720 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Train de trainer

Ben jij trainer of wil je trainer worden, maar heb je nog het gevoel dat je wat kennis tekort komt? Geen probleem, deze cursus is voor trainers door trainers. Tijdens deze cursus leren we je hoe je je stof helder overbrengt. Maar ook hoe je je leerdoelen kunt bereiken en hoe je ervoor zorgt dat je cursisten alles ook daadwerkelijk onthouden!

Vanaf € 1.395 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Masterclass verkoop en acquisitie

Deze masterclass is speciaal voor de ervaren sales professionals (en deelnemers van de cursus ‘verkoop en acquisitie’) onder ons. Uniek is dat jij, als deelnemer, het programma zelf samenstelt. Er is dus erg veel ruimte om eigen praktijkervaring in te brengen en te bespreken met je trainer.

Vanaf € 380 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Offertes die scoren

Weet jij hoe je jouw voorstel kunt omzetten naar een offerte die wel scoort? En weet je hoe je daarmee de oplossing voor het probleem, of de behoefte van je klant, op een overtuigende manier kunt overbrengen? Het is namelijk zo dat, wanneer je hiertoe in staat bent, je de kans op succes vergroot. Tijdens deze cursus behandelen we alles wat met offertes, het taalgebruik en de indeling van de offerte te maken heeft. Interessant en nuttig!

Vanaf € 440 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Werving en Selectie

Het is van belang dat je onderneming een vakkundig uitgestippeld werving- en selectieproces bevat. Je wilt natuurlijk wel blijven concurreren, toch? Het is immers zo dat, wanneer je talent in huis hebt gehaald, je dit vrijwel direct merkt aan je bedrijfsresultaten. Lukt het jou om de juiste medewerker te werven en te selecteren? Ook nog in de lijn met de strategie en doelstelling van je onderneming? Deze cursus geeft je inzicht in het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van die ene perfecte kandidaat.

Vanaf € 450 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Zakelijk gebruik van Facebook

Wist je dat Facebook wereldwijd het grootste sociale netwerk is en dat het na Google de meest bezochte dynamische website ter wereld is? Ja? Goed bezig. Dan heb je Facebook vast ook al ontdekt als hét platform om klanten aan jouw product te binden. Nee? Geen probleem, tijdens deze workshop leren we jou hoe je je zakelijke Facebookpagina kunt inzetten om op een professionele manier zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Want online is waar je klanten zijn, en met name op Facebook!

Vanaf € 180 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Succesvol telefonisch verkopen

Stel: je bent ontzettend goed in non-verbale communicatie. Dat is vervelend als je een telefoongesprek hebt, want daar moet je het van andere kwaliteiten hebben. Je bent hier aangewezen op je telefonische gesprekstechnieken en het vermogen in te spelen op het gedrag van de klant. Het is lastig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt ga je er alleen maar voordeel uit halen. De moeite waard om te leren dus!

Vanaf € 695 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven