Alle cursussen:

Cursus Redden van hoogte (1 dag)

De ARBO-wet schrijft voor dat er vanaf iedere werklocatie een adequate vluchtweg moet zijn bij calamiteiten, en dat er een afdoende BHV-organisatie is. Dat geldt op niet alleen voor kantoren of loodsen, maar óók als je op hoogte werkt. Op hoogte betekent dit dat je een plan moet hebben voor als jijzelf of een collega gevallen is en aan zijn valbeveiliging hangt te bungelen. Want… hoe krijg je hem dan eigenlijk weer beneden?

Vanaf € 307 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Combi cursus Werken op en redden van hoogte

In deze eendaagse combi cursus worden zowel de module Werken op hoogte, als de module Redden van Hoogte behandeld. De cursus is bedoeld voor professionals die werken met valbeveiliging. Tijdens de cursus leer je veilig omgaan met valbeveiliging en wat je moet doen om jezelf of een collega weer naar de begane grond te krijgen, als er toch iets gebeurt.

Vanaf € 349 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus IRATA Level 2 (5 dagen)

De cursus is wederom grotendeels een praktijk cursus waarbij op aanwijzing van de level 3 complexere touwsystemen worden opgebouwd. Na 4 cursusdagen volgt er op de 5e dag een examen (assessment) door een onafhankelijke externe examinator.

Vanaf € 1.347 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus IRATA Level 3 (5 dagen)

Met deze cursus wordt de kandidaat voorbereid op zijn werk al supervisor en verantwoordelijke voor rope access klussen. Er zal onder andere veel nadruk liggen op de organisatie, voorbereiding en selectie van mensen, middelen en procedures. Na 4 cursusdagen volgt er op de 5e dag wederom een examen (assessment) door een onafhankelijke externe examinator.

Vanaf € 1.347 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus IRATA Level 1 (5 dagen)

Het IRATA lesprogramma is opgebouwd uit 3 levels. Bij ons kan je ook level 2 en 3 volgen. Naast een goede gezondheid zijn er geen andere instroomeisen. In deze eerste cursus leert een touwtechnicus de basis van het industriële abseilen en klimmen in touw.

Vanaf € 1.260 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties