Alle cursussen:

Cursus Management van stagnerende medewerkers (1 dag)

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij/zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit ‘m in het tijdig ontdekken van stagnatie. Ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk voor iedereen tot een succes maken. Deze cursus vertelt je precies hoe je dat bereikt en wat je daar precies voor nodig hebt.

Vanaf € 440 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Personeelsmanagement (1 dag)

Personeelsmanagement is belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Erg veel. Dus ben je eigenaar of medewerker van een (groeiend) klein of middelgroot bedrijf en heb je onvoldoende kennis wat betreft dit onderwerp, dan is deze cursus belangrijk voor je.

Vanaf € 880 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Werving en Selectie (1 dag)

Het is van belang dat je onderneming een vakkundig uitgestippeld werving- en selectieproces bevat. Je wilt natuurlijk wel blijven concurreren, toch? Het is immers zo dat, wanneer je talent in huis hebt gehaald, je dit vrijwel direct merkt aan je bedrijfsresultaten. Lukt het jou om de juiste medewerker te werven en te selecteren? Ook nog in de lijn met de strategie en doelstelling van je onderneming? Deze cursus geeft je inzicht in het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van die ene perfecte kandidaat.

Vanaf € 450 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Personeelsgesprekken (2 dagen)

Eigentijds personeelsmanagement vraagt om effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maar hoe voer je die? Kun je zakelijk zijn zonder het menselijke gevoel te verliezen? Kun je op een opbouwende wijze kritisch zijn? Ben je in staat het functioneren van een medewerker op motiverende manier te bespreken? Wil je je vaardigheden nog een klein beetje polijsten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanaf € 880 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Arbeidsrecht (1 dag)

De WWZ (Wet Werk en Zekerheid) zorgt voor grote veranderingen in de werkgever-werknemer verhoudingen. Met name het ontslagrecht en de rol van het UWV en de kantonrechter zijn drastisch veranderd. Stel: je hebt personeel in dienst. Dan krijg je vroeg of laat te maken met situaties waarbij de rechtspositie van werkgever en –nemer een rol spelen. Als je inzicht mist in de juridische aspecten in de arbeidsverhouding is deze cursus een must do. Door de perfecte combinatie van theorie en praktijk bieden we je inzicht in de verschillende facetten van het arbeidsrecht.

Vanaf € 520 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties