Alle cursussen:

Cursus Juridische aspecten van debiteurenbeheer (1 dag)

Een leverancier speelt een grote rol bij het slagen van een incassoprocedure als een klant een factuur niet betaalt. Tijdens deze praktische cursus leer je alles over de belangrijkste juridische onderwerpen. Deze zijn van toepassing bij het dagelijkse debiteurenbeheer. Met deze kennis kun jij straks vanuit juridisch oogpunt verantwoord zakendoen. De opgedane kennis gebruik je in gesprekken met klanten, collega’s, incassobureau, deurwaarder of advocaat.

Vanaf € 520 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren (1 dag)

Je wilt geen renteverlies lijden en ook de cashflow moet niet in gevaar worden gebracht. Daarom wil je elk betalingsrisico uitsluiten. Logisch! Maar hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid? Hoe verander je het betaalgedrag van je debiteuren zonder de relatie op het spel te zetten? De telefoon is een toegankelijk en nuttig instrument om openstaande vorderingen te incasseren. Maar hoe kun je je boodschap effectief overbrengen? Tijdens deze cursus gaan we je uitleggen hoe je op een effectieve manier je debiteuren benadert!

Vanaf € 535 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Financiële Basiskennis (1 dag)

Wordt je regelmatig geconfronteerd met financieel vakjargon? en kan je je niet herinneren hoe dit vroeger bij economie werd uitgelegd? Dan hebben wij een oplossing voor je: de cursus financiële basiskennis. Tijdens deze cursus worden onderwerpen als de resultatenrekening en de balans behandeld.

Vanaf € 520 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties