Categorieën

Fysieke Belasting & Code 95

In deze cursus is het streven om zoveel mogelijk praktijk gerichte kennis en vaardigheden bij te brengen. Met name op het gebied van tillen en dragen.
Werknemers met rugklachten blijven zo achterwege en een goede gezondheid blijft bestaan.

Vanaf € 164 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Digitale Tachograaf & Code 95

De digitale tachograaf is in Nederland verplicht sinds 1 mei 2006. Alle voertuigen die na deze datum op kenteken zijn gezet, zijn voorzien van een digitale tachograaf.
De digitale tachograaf vervangt hiermee de analoge tachograaf, die tot deze datum een verplichting was.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Dag voor beroepschauffeurs

Wanneer je op 1 dag verschillende keuzeonderwerpen wil behandelen is de ‘Chauffeursdag’ de juiste cursus voor je. Deze cursus is niet alleen voor je chauffeurs van grote waarde, maar is ook zeer geschikt voor bijrijders, planners en alle overige medewerkers die op een of andere wijze betrokken zijn bij je bedrijf.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

ADR Basis + Tank Initieel + Code 95

Deze cursus is geschikt voor chauffeurs die ADR Basis en Tank voor de eerste keer willen halen (initiële module). Daarnaast is deze cursus geschikt voor chauffeurs die moeten voldoen aan de Code 95 bijscholing. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is een risicovolle baan, daarom moet je als chauffeur goed op de hoogte zijn van de voorschriften en weten waar u op moet letten. Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten om die reden in het bezit zijn van een ADR Basiscertificaat. Dit certificaat is geldig in heel Europa. Het combipakket ADR Basis en Tank is voor chauffeurs die niet alleen stukgoed rijden, maar ook met een tankwagen.

Vanaf € 564 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven

Een cursus transport is belangrijk voor een ieder die werkzaam is in de wereld van distributie. Om processen binnen een organisatie zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om zowel intern als extern transport goed en veilig te laten verlopen. Als u wilt werken in dit vakgebied is een juiste basiskennis vereist. Op CursusGeregeld.nl bieden wij verschillende opleidingen aan met betrekking tot transport. Wilt u zich laten (bij)scholen binnen dit vakgebied? Dan is één van de door ons aangeboden opleidingen op CursusGeregeld.nl misschien iets voor u!