Alle cursussen:

VCA Basis losse e-learning

Met de VCA Basis e-learning heb je een hele goede basis om je voor te bereiden op het VCA Basis examen. Je volgt de cursus in je eigen tempo en als je er klaar voor bent doe je het VCA examen. Deze cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om het VCA Basis examen tot een succes te maken. De cursus bevat ook oefenvragen die je beter voorbereiden op het VCA Basis examen.

Vanaf € 25 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VCA Basis + examen (2 dagen)

Deze VCA Basis cursus in 2 dagen hebben wij ontwikkeld voor iedereen die wat extra coaching kan gebruiken. Je gaat je extra verdiepen in de stof en krijgt wat meer begeleiding. Voordat de cursus begint krijg je toegang tot proefexamens, zodat je voorbereid de cursus kan beginnen.

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

De VCA basis cursus is de meest populaire cursus op CursusGeregeld.nl. Meer dan 90% van de cursisten volgen deze dagcursus waarna direct het examen wordt afgenomen. Niet voor niets is CursusGeregeld.nl de grootste aanbieder van deze cursus. Daarnaast kopen wij deze voor je in tegen scherpen tarieven, zodat je naast het grote aanbod ook de scherpste prijs kunt selecteren. Meer dan 90% slaagt in 1 keer. Met een goede voorbereiding van een e-learning maak je grote kans op 100% slaging. We durven dan ook gerust te stellen dat je met deze cursus de beste keuze maakt.
Startgarantie
Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA basis cursus in één dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.
Alles inclusief!
Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een deskundige docent en een examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.
Het VCA Basis boek

CursusGeregeld.nl biedt meer. Bereidt je je liever goed voor door middel van een lesboek dan kun je deze ook kiezen bij het afronden van je bestelling. Het lesboek kost €29,95 en is voorzien van een stevig kaft en is in full colour gedrukt. Naast alle lesstof staan er ook examenvragen in, die je kan oefenen.
Proefexamen VCA basis
Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.
VCA Basis in een andere taal
Wil je liever de VCA basis cursus in een andere taal dan hebben we daar ook diverse mogelijkheden voor. We hebben standaard in ons pakket de talen EngelsTurks, Bulgaars, Roemeens, Portugees en Slowaaks. Tevens is het mogelijk om het examen in 27 andere talen te doen. Kijk hier voor het overzicht. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus.
Boek ik de juiste VCA cursus?
Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis is geschikt als je onder een leidinggevende valt. ZZP-ers dienen sowieso VCA VOL te hebben. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier
Informatie over het VCA basis examen
Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren. De examen vragen en de antwoorden worden dan voorgelezen en dit hoor je door middel van een koptelefoon. Wil je hiervan gebruik maken, klik dan tijdens het invullen van cursist gegevens de optie ‘Voorleesexamen’ aan.
VCA cursus informatie
Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag mee verder.