Alle cursussen:

Cursus BHV Herhaling (1 dag)

Wil je BHV’er blijven? Met de cursus BHV herhaling verleng je in een dag je BHV-certificaat met een jaar én houd je je kennis en vaardigheden up-to-date! Binnen 1 dag de theorie opgefrist en de praktijk BHV geoefend. Je BHV certificaat weer een jaar verlengd
Prijs is inclusief les, lunch en certificaat.

Vanaf € 135 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus BHV Herhaling Scenariobased (1 dag)

Bij deze BHV Herhaling wordt je scenariobased getraind. Scenariobased wil zeggen dat je door middel van realistische scenario’s leert te handelen in geval van nood. Geen ellenlange presentaties, maar leren door te doen! Hierdoor wordt je als deelnemer in staat gesteld situaties in te schatten en adequaat te handelen volgens de juiste procedure.

Vanaf € 265 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus BHV Herhaling Engels (1 dagdeel)

Wil jij graag je BHV diploma vernieuwen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus BHV herhaling Engels. In een praktijkgerichte training worden je kennis en vaardigheden weer opgefrist. Vanuit de Arbowet wordt geadviseerd om het certificaat jaarlijks te vernieuwen, aangezien kennis en vaardigheden snel wegzakken. Vooral als je het niet op dagelijkse basis nodig hebt.

Vanaf € 174 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Om de kennis en vaardigheden uit de BHV training up-to-date te houden is het aan te raden om jaarlijks een BHV herhaling te volgen. Via CursusGeregeld boek je heel eenvoudig een BHV herhalingscursus bij jou in de buurt. Voer je locatie in en geef aan hoe ver je wilt reizen en wij tonen jou de opties. Staat er een rood vinkje achter de cursus, dan geldt voor deze BHV herhaling een startgarantie. Boeken kun je direct en heel eenvoudig online. Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor incompany training? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar.

BHV herhalingscursus

In het geval van een veiligheidsincident op de werkvloer wordt er van jou als BHV-er verwacht dat je adequaat op kunt treden en, als dat nodig is, eerste hulp kunt verlenen. Om ervoor te zorgen dat jij goed weet wat je moet doen is het belangrijk dat je, na het behalen van het BHV certificaat, regelmatig een herhalingscursus volgt. Een BHV herhalingscursus is bedoeld om de kennis en vaardigheden van BHV’ers op te frissen en bij te houden. Tijdens zo’n herhalingstraining wordt onder andere geoefend met het bestrijden van een brand, ontruiming, communicatie tijdens een ongeval en EHBO.

Waarom een BHV herhaling?

Een herhaling BHV is belangrijk om de kennis en vaardigheden voldoende te beheersen. Dit zorgt onder andere voor meer zelfvertrouwen. Door regelmatig te oefenen worden situaties die voorheen misschien nog stressvol waren nu routine en dit komt de afhandeling van deze situaties alleen maar ten goede. Daarnaast verandert de wetgeving rondom veiligheid op de werkvloer regelmatig. Door regelmatig een BHV herhalingscursus te volgen blijft deze kennis up to date.

Cursus BHV herhaling

Met de bhv herhalingscursus verleng je je BHV certificaat met een jaar. Tijdens deze 1-daagse cursus oefen je alle BHV theorieën in de praktijk. Denk hierbij aan het bestrijden van een beginnende brand, reanimeren (met AED), communiceren tijdens calamiteiten en ontruimen en evacueren. Tijdens deze dagcursus wordt de lunch verzorgd en daarnaast ontvang je na afloop van de training een BHV-certificaat toegestuurd dat een jaar geldig is.

Incompany BHV

Wanneer er meerdere medewerkers tegelijk op herhaling moeten voor BHV is het bij CursusGeregeld ook mogelijk om een incompany training BHV te boeken. Dit wil zeggen dat de training plaatsvindt bij het bedrijf zelf of op een door jouw bedrijf gekozen locatie. De inhoud van de training kan hierbij toegespitst worden op de dagelijkse werksituatie. Zowel in de theorie als de praktijk kan de instructeur voorbeelden uit de praktijk behandelen.

E-learning BHV

Voor veel organisaties is het lastig om ieder jaar één of meerdere medewerkers een hele dag te moeten missen voor de BHV herhalingstraining. Ook kan het zijn dat er geen geschikte datum en locatie voor jou beschikbaar zijn. In die gevallen is e-learning mogelijk interessant. Je volgt de training dan achter de eigen computer op een zelfgekozen tijdstip. Na succesvolle afronding van alle modules ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je een herhaling BHV gevolgd hebt.

BHV herhalingscursus scenariobased

Met de BHV herhalingscursus scenariobased wordt jouw BHV kennis opgefrist door middel van realistische scenario’s. Tijdens deze cursus leer je door te doen. Zo hoef je niet te luisteren naar lange presentaties maar ga je aan de slag in de praktijk. De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze eendaagse cursus zijn onder andere levensreddende eerste hulp inclusief reanimatie, brandbestrijding en ontruiming. Zo heb je binnen een dag je kennis opgefrist, in de praktijk geoefend en verleng je je BHV certificaat met een jaar. Daarnaast verzorgen wij op deze dag ook de lunch.

Herhaling BHV in het Engels

Volg je jouw BHV herhaling liever in het Engels? Ook dat kan! Binnen 1 dagdeel fris je jouw BHV kennis op en oefen je in de praktijk. De cursus is op dezelfde manier ingestoken als de Nederlandse herhaling BHV waardoor je jouw certificaat met deze cursus weer voor een jaar kunt verlengen. Tijdens deze cursus komt onder andere ontruiming en brandbestrijding aan bod, maar ook reanimatie (met AED).

BHV refresher course in English

Prefer to take your BHV refresher course in English? No problem! Within one session, you can refresh your BHV knowledge and practice your skills. The course is structured in the same way as the Dutch BHV refresher, so you can renew your certificate for another year with this course. The course covers topics such as evacuation and firefighting, as well as CPR (with AED).

Nog geen BHV basis?

Ben je nog niet in het bezit van een BHV certificaat? Volg dan een van onze BHV cursussen waaronder de 1-daagse cursus BHV basis, BHV basis scenariobased en de BHV cursus in het engels. Tijdens deze verschillende cursussen leer je alle basisprincipes van BHV. Wanneer je deze cursus met goed gevolg hebt afgerond mag jij jezelf BHV’er noemen en kun je binnen jouw bedrijf ondersteunen bij verschillende noodsituaties zoals een ontruiming, het blussen van een beginnende brand en EHBO verlenen.

Ga zelf aan de slag met het BHV lesboek

In het BHV lesboek vind je alle informatie die ook aan bod komt tijdens de training. Vind je het fijn om ook zelf aan de slag te gaan? Dan is ons lesboek iets voor jou. Zo hou je jouw BHV kennis up to date. Ga je liever online aan de slag met alle informatie? Bij CursusGeregeld hebben we hier een passende e-learning voor. Wil je het boek ontvangen of toegang tot de e-learning? Geef dit dan aan bij je inschrijving.

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit welke BHV herhalingscursus bij je past? Of heb je een vraag over deze of een van onze andere cursussen? Neem gerust contact op, dan helpen we je graag verder. Bel direct naar 030 – 303 95 14, mail naar info@cursusgeregeld.nl of vul ons contactformulier in. Samen zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt met de cursus die bij je past.

Onderstaand beantwoorden wij ook enkele veelgestelde vragen over de herhalingstraining BHV

Hoe vaak moet een BHV er op herhaling?

Van iedereen die een BHV basiscursus gevolgd heeft, wordt verwacht dat hij of zij weet hoe te handelen in noodsituaties. Dit betekent dat de BHV-er beschikt over voldoende kennis en de handelingen perfect beheerst. Deze handelingen hebben betrekking tot het verlenen van Eerste Hulp, maar ook ontruiming en communicatie met zowel de interne organisatie als officiële hulpverleningsinstanties. Regelmatige herhaling van kennis en vaardigheden uit de Basis BHV is daarom noodzakelijk. Hoe vaak dit is hangt af van o.a. de kans op incidenten en de geoefendheid van de BHV-er. Geadviseerd wordt om minimaal eens per jaar een herhalingstraining te volgen.

Is BHV 2 jaar geldig?

Een BHV certificaat heeft meestal een geldigheidsduur van 1 jaar. Dit heeft ermee te maken dat de kennis en vaardigheden uit de BHV basiscursus regelmatig moeten worden herhaald om voldoende getraind te blijven.

Wat is BHV herhaling?

BHV herhaling is eigenlijk een opfriscursus voor BHV. In een herhalingstraining wordt aandacht besteed aan eventuele wijzigingen in de wet- en regelgeving. Ook werkwijzen en richtlijnen voor bijvoorbeeld reanimatie wijzigen regelmatig daarom is het aan te raden om minimaal 1x per jaar een herhaling BHV te volgen. De verhouding theorie/praktijk in een herhaling ligt meestal rond 30/70 omdat deze training vooral bedoeld is om de BHV-er op de juiste manier te laten handelen in een noodsituatie.

BHV herhaling wat moet je weten?

In een BHV herhaling wordt in principe dezelfde materie behandeld als in de BHV basiscursus. Hierin komen dan ook dezelfde onderwerpen aan bod: ontruiming & communicatie en levensreddend handelen (EHBO). Wel is het zo dat de nadruk bij de herhaling vooral ligt op het opfrissen van kennis en training van de vaardigheden.