Alle cursussen:

Cursus Flensmonteur Herhaling (1 dag)

De herhalingscursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen en al enige sleutelervaring hebben. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.
Het certificaat Werken aan Flensverbindingen volgens protocol is vergelijkbaar met het ‘oude’ certificaat ‘Flensmonteur Lage Druk’. Deelnemers zonder praktijk en/of sleutelervaring raden wij aan de basistraining te volgen.

Vanaf € 270 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Flensmonteur Basis (1 dag)

De cursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.

Vanaf € 465 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VEWA herhaling + examen (1 dag)

Het VEWA-certificaat is 3 jaar geldig. Het certificaat is te verlengen door het volgen van deze herhalingscursus, wat bestaat uit een instructie-dag. De VEWA is een veiligheidsinstructie met betrekking tot de bedrijfsvoering van warmtevoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij warmtebedrijven.

Vanaf € 425 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Metselen Basisvaardigheid (2 dagen)

Vaak wordt metselwerk door ervaren metselaars gemaakt. Maar als een klein stuk metselwerk word uitgevoerd of gerepareerd moet worden, is het handig als jij dat zelf kan. Niet snelheid, maar kennis van zaken is dan van belang. In deze cursus metselen basisvaardigheid leer je ook de juiste verhouding van specie, hanteren van gereedschappen en het aanbrengen van specie. Je krijgt meer vakkennis en daarnaast leer je nieuwe ontwikkelingen.

Vanaf € 871 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Zetten van tegels (3 dagen)

In deze cursus leer je hoe je tegels moet aanbrengen op wanden en vloeren. Je leert de juiste werkvolgorde en doet handvaardigheid op. Je krijgt meer vakkennis en leert nieuwe ontwikkelingen. De inzet van specialisten wordt zo minder noodzakelijk. Je wordt een breder inzetbare vakman die met meer plezier en vakkennis werkt.

Vanaf € 913 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 328 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties