Alle cursussen:

Cursus Agressiepreventietraining (halve dag)

Dagelijks contact met mensen is prettig. Dit contact verloopt vaak ook soepel, het maakt de werkzaamheden leuk. Helaas gaat het af en toe ook fout. Terwijl een medewerker altijd klantvriendelijk moet zijn, kan een klant of collega plotseling heel onvriendelijk, onredelijk of zelfs agressief uit de hoek komen. Door het volgen van een gerichte cursus leer je hoe je om kan gaan met agressie.

Vanaf € 235 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Coachend leidinggeven C – de praktijktoets (1 dag)

De praktijktoets Coachend leidinggeven vormt de afsluiting van de basis- en verdiepingscursussen Coachend leidinggeven. Volg je dit derde onderdeel, dan ben je al behoorlijk gevorderd. Je hebt geoefend met gesprekstechnieken in de eigen praktijk en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Het boeken van vooruitgang staat ook bij dit afsluitende onderdeel centraal. Door deze afsluitende proeve van bekwaamheid toon je aan dat je in staat bent om in de praktijk coachend leiding te geven. ‘The proof of the pudding is in the eating.’ Met de basiscursus ben je sterk gestart met het ‘einde voor ogen’. De 3 cursusonderdelen vormen samen een doelgericht geheel. Coachend leidinggeven is een continu leerproces en de basis voor ‘een leven lang leren’ is gelegd. Nu is het tijd om dat aan te tonen door middel van een proeve van bekwaamheid.

Vanaf € 445 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Coachend leidinggeven B – de verdieping (3 dagen)

De verdiepingscursus Coachend leidinggeven is een direct vervolg op de basiscursus Coachend leidinggeven. De verdiepingscursus is bedoeld voor iedereen die deze basis cursus bij ons heeft gevolgd. Of een vergelijkbare cursus elders. Evenals bij de basis cursus staat het boeken van vooruitgang centraal. Wat gaat er (al) goed? En wat kan er (nog) beter? Ook tijdens de verdiepingsslag is oefenen in de praktijk van groot belang. Werd bij de basis cursus het coachproces tot de kern teruggebracht; in het vervolg worden de verschillende onderdelen verder uitgediept.

Vanaf € 0 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Verkoop en Acquisitie (2 dagen)

Deze cursus is voor alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor commerciële klantcontacten. Na deze cursus ben jij in staat om op effectieve wijze: de persoonlijke invloed in klantrelaties te vergroten, de communicatieve vertaalslag te versterken en betere verkoopresultaten te behalen.

Vanaf € 820 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Management van stagnerende medewerkers (1 dag)

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij/zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit ‘m in het tijdig ontdekken van stagnatie. Ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk voor iedereen tot een succes maken. Deze cursus vertelt je precies hoe je dat bereikt en wat je daar precies voor nodig hebt.

Vanaf € 440 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Klantgericht verkopen in de detailhandel (1 dag)

Deze cursus is bestemd voor ondernemers/medewerkers in de detailhandel. Zij willen hun commercieel en klantgericht optreden in de winkel versterken en betere verkoopresultaten willen behalen. De belangrijkste doelstelling van deze cursus is het vergroten van de persoonlijke invloed. Meer aandacht en interesse te tonen, door meer en betere gesprekken te voeren en klanten weer belangrijk te maken.

Vanaf € 515 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Personeelsmanagement (1 dag)

Personeelsmanagement is belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Erg veel. Dus ben je eigenaar of medewerker van een (groeiend) klein of middelgroot bedrijf en heb je onvoldoende kennis wat betreft dit onderwerp, dan is deze cursus belangrijk voor je.

Vanaf € 880 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties