Alle cursussen:

Cursus BHV Basis Scenariobased (2 dagen)

Bij deze BHV Basis cursus word je scenariobased getraind. Scenariobased wil zeggen dat je door middel van realistische scenario’s leert te handelen in geval van nood. Geen ellenlange presentaties, maar leren door te doen! Hierdoor wordt je als deelnemer in staat gesteld situaties in te schatten en adequaat te handelen volgens de juiste procedure.

Vanaf € 399 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus BHV Basis Engels (1 dag)

De cursus BHV Basis Engels cursus is voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener, maar de Nederlandse taal niet goed bij machte is. Daarnaast is deze opleiding geschikt voor iedereen die graag wilt weten hoe je eerste hulp biedt bij ongelukken.

Vanaf € 209 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Vind een BHV basis cursus bij jou in de buurt en start morgen al!

 
Bij ieder bedrijf zit een ongeluk in een klein hoekje. Waar er gewerkt wordt zullen er regelmatig incidenten plaatsvinden. Dan is het van belang dat de bedrijfshulpverlener (BHV’er) direct ter plaatse kan komen. De BHV’er zorgt voor de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen. Naast adequaat reageren op calamiteiten hoort de BHV’er ook bezig te zijn met de preventie van incidenten. Volgens de eisen van de Arbo-wet is het aanstellen van een bedrijfshulpverlener verplicht. Laat jezelf binnen 1 of 2 dagen opleiden tot een gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Kies de BHV basis cursus die bij jou past en ga snel aan de slag. Ontdek hoe het precies werkt.

Wat moet je doen bij een BHV cursus?

Wanneer jij de functie van bedrijfshulpverlener op je wil nemen is het belangrijk dat je een goede BHV basis cursus volgt. Door voor CursusGeregeld.nl te kiezen ben je zeker van de allerbeste docenten. Door hun deskundigheid en ervaring kun jij snel opgeleid worden tot BHV’er. Tijdens de cursussen is er zowel aandacht voor theorie als praktijk. Je leert bijvoorbeeld een beginnende brand blussen. Levensreddend handelen en reanimeren met een AED zijn erg belangrijk en komen ook aan bod. Daarnaast leer je ook hoe je moet communiceren tijdens calamiteiten en hoe ontruimen en evacueren werkt. Binnen 1 of 2 dagen wordt jij opgeleid tot gecertificeerd BHV’er. Op onze website is een ruim aanbod met verschillende BHV basis cursussen te vinden. Voor iedereen zit er een passende cursus tussen.

Kies de cursus die bij jou past

Door een cursus te kiezen die bij jou past leer je het snelst alle kneepjes van de bedrijfshulpverlening. Kies bijvoorbeeld voor een klassikale cursus. Onze docenten leren jou alles over veiligheid binnen het bedrijf, levensreddend handelen en het beschermen van de gezondheid van aanwezige personen. De klassikale cursussen vinden plaats op één van onze locaties door heel Nederland. Wanneer jij je extra goed wil voorbereiden op de cursus kun je het Bedrijfshulpverlener lesboek aanschaffen. Daarin staat alle informatie die ook aan bod komt tijdens de cursus.

Is thuisstudie iets voor jou?

Wanneer thuis studeren echt iets voor jou is kun je beter kiezen voor onze BHV basis cursus met E-learning. Na het aanschaffen van de cursus ontvang je direct een toegangslink voor de online leeromgeving. Je kunt meteen starten, op jouw eigen tempo. Stap voor stap leer je alles over de theorie en praktijk van BHV. De praktijk wordt getoond door middel van duidelijke filmpjes. Na ieder hoofdstuk kun je vragen invullen om jouw eigen kennis te testen. Na afronding van de cursus kun je een proefexamen afleggen. Op die manier weet jij of je klaar bent voor het examen. E-learning bespaart tijd en geld. Bovendien kunnen veel mensen zich thuis beter concentreren en productiever met de cursus omgaan.

Direct aan de slag als bedrijfshulpverlener

Onze BHV basis cursus duurt 1 of 2 dagen. Wanneer jij een snelle leerling bent is de 1-daagse cursus iets voor jou. Als je liever de tijd neemt raden wij een 2-daagse cursus aan. Na de cursus doe je direct examen. Door de goede begeleiding van onze deskundige docenten slagen veel deelnemers meteen voor hun examen. Dit betekent dat jij binnen 1 of 2 dagen een gecertificeerd bedrijfshulpverlener bent. Dat is pas snel geregeld! Als je onze BHV basis cursus gevolgd hebt kun jij zelfverzekerd aan de slag als BHV’er.

Boek jouw cursus eenvoudig online

Door onze overzichtelijke website wordt het boeken van een cursus heel eenvoudig. Bekijk bij jouw gewenste cursus de locaties en startdata. Selecteer de gewenste locatie en datum om je aan te melden voor de cursus. Wanneer je startgarantie aanvinkt kun je er zeker van zijn dat de cursus op die locatie en dag doorgaat, ongeacht het aantal deelnemers. Ten slotte kun je al jouw gegevens invullen. Vink ook aan of je het lesboek wil ontvangen en of je toegang wil tot de E-learning omgeving. Na het online boeken van de cursus kun jij snel aan de slag.

Heb jij nog vragen?

Weet je niet goed welke cursus het beste bij jou past? Heb je nog vragen? Heb je misschien ook interesse in onze andere cursussen? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen. Vul het contactformulier in, bel naar 030 – 303 95 14 of stuur een email naar info@cursusgeregeld.nl. Wij kijken uit naar jouw bericht en helpen je graag verder. Dan kun jij snel starten met de cursus die jij nodig hebt.