Categorieën

Veilig werken langs de weg & Code 95

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren.
De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg CROW 96B Herhaling

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt. Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren. De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 85,95 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg met CROW 96B

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee. Het maakt niet uit of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren. De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 175 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Werken langs en op de weg neemt de nodige gevaren met zich mee, gezien het grote snelheidsverschil dat optreed. Ook de regelgeving en bewustwording is van groot belang om de medewerkers veilig te laten werken, daarbij komen de medewerkers helaas ook het omgaan met agressie bij.