Veilig werken langs de weg

Terug

Veilig werken langs de weg

Ben je wegenbouwer, asfalteur, kabellegger, wegenreiniger, hovenier of werk je in een andere functie op of langs de weg? Dan ben je verplicht een cursus veilig werken langs de weg te volgen. Het werken op en langs weg brengt namelijk risico’s met zich mee. Voor jou als wegwerker, maar ook voor de weggebruiker. Jij moet weten hoe je met deze risico’s moet omgaan en hoe je moet reageren op incorrect of onvoorspelbaar handelen van weggebruikers.

Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een geldig identiteitsbewijs en veiligheidsschoenen. De rest verzorgen wij. Lesmateriaal, certificaat en pas zijn inbegrepen.

Inhoud Veilig werken langs de weg

De cursusdag begint met een theoriegedeelte, gevolgd door het praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte, in de ochtend, schenken we aandacht aan de wet- en regelgeving. Tijdens het praktijkgedeelte oefenen we de vaardigheden onder begeleiding van de deskundige instructeur. Je leert de risico’s van werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom), hoe je deze risico’s kunt beperken in nagebootste situaties en je leert de toe te passen materialen kennen. Zowel het theorie- als praktijkgedeelte sluiten we af met een examen.

Certificaat

Wanneer er voor zowel theorie als praktijk een voldoende wordt gehaald, ontvangt de cursist aan het einde van de dag het certificaat. Dat diploma is 5 jaar geldig. De cursisten leren tijdens de opleiding alle voorschriften te volgen en veilig en verantwoord te werken langs de weg.

Veilig werken langs de weg

Liever de cursus Veilig werken langs de weg CROW 96B volgen? Klik dan hier.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 159 excl. btw

Locaties: 9

Startdata: 18

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)