Alle cursussen:

Flensmonteur herhaling

De herhalingscursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen en al enige sleutelervaring hebben. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.
Het certificaat Werken aan Flensverbindingen volgens protocol is vergelijkbaar met het ‘oude’ certificaat ‘Flensmonteur Lage Druk’. Deelnemers zonder praktijk en/of sleutelervaring raden wij aan de basistraining te volgen.

Vanaf € 245 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Flensmonteur basis

De cursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.

Vanaf € 415 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VEWA herhaling inclusief examen

Het VEWA-certificaat is 3 jaar geldig. Het certificaat is te verlengen door het volgen van deze herhalingscursus, wat bestaat uit een instructie-dag. De VEWA is een veiligheidsinstructie met betrekking tot de bedrijfsvoering van warmtevoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij warmtebedrijven.

Vanaf € 330 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 245 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Stofvrij werken

Fijnstof is schadelijk voor je gezondheid. Daarom is deze cursus belangrijk om te volgen zodat je stofvrij kunt gaan werken. Vooral de kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, asbest, chroom en nikkel. Als je hiermee in aanraking komt, moet je op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken. Door het volgen van deze cursus leer je blootstelling aan stof zoveel mogelijk te voorkomen.

Vanaf € 123 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

NEN 3140 VP (1 dag)

Bestaat jouw functie uit het werken met elektrotechnische objecten? Dan is het van groot belang veilig en zelfstandig met deze installaties te kunnen werken. Je moet aan de hand van de NEN 3140 aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Deze cursus leert je in 1 dag de kennis die je nodig hebt!

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

NEN 3140 VP examen

Ben je werkzaam in de elektrotechniek als operator, mechanisch monteur, IT-er of conciërge? Of ben je werkzaam in schakelruimten en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Het examen NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) is bedoeld voor medewerkers die in hun werk onder begeleiding van minimaal een VP-er eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren met een beperkt risico.

Vanaf € 75 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven