Categorieën

Monteur Steigerbouw

In deze cursus wordt gewerkt met hoogwaardig steigerbouw materiaal van scafom-rux. Elke cursusdag bestaat uit een afwisselend programma met korte informatierondes door de trainer en diverse groepsopdrachten voor de deelnemers.

Vanaf € 995 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veiligheidsvoorschrift Warmte (VEWA) inclusief examen

In de VeWa worden de verschillende werkzaamheden in, aan of nabij deze systemen ingedeeld en wordt bepaalt welke personen deze mogen uitvoeren en onder welke voorwaarden dit dient te gebeuren. Verder worden de aanwijzingen voor de verschillende medewerkers vastgelegd met daarbij aangegeven de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die daarbij horen.

Vanaf € 450 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG Praktijk

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnet beheerders , alsmede op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnet beheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG Theorie

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnetbeheerders. Ook op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnetbeheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 245 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG VP Vakbekwaam Persoon

De Vakbekwaam Persoon Gas (VP) Lage Druk (LD) is een aangewezen persoon voor het uitvoeren van montagewerk in LD aansluitingen (incl. saneringen), bijbehorende metingen en beproevingen, het treffen en opheffen van bijbehorende veiligheidsmaatregelen, het houden van toezicht en uitvoeren van beperkte bedieningshandelingen.

Vanaf € 855 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BEI / AVP LS

Ben je monteur in de infratechniek? Dan is deze certificering verplicht. Als je het certificaat hebt behaald wordt er een zogenoemde aanwijzing verstrekt.

Vanaf € 855 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG Toegang Hebbend Persoon

Een Toegang Hebbend Persoon (THP) is een aangewezen persoon voor het openen, betreden en sluiten van gas technische bedrijfsruimten en terreinafsluitingen. Deze voert niet gas technische werkzaamheden uit en mag op enkele niet gas technische werkzaamheden toezicht uitvoeren.

Vanaf € 380 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven