Categorieën

Veiligheidsvoorschrift Warmte (VEWA) inclusief examen

In de VeWa worden de verschillende werkzaamheden in, aan of nabij deze systemen ingedeeld en wordt bepaalt welke personen deze mogen uitvoeren en onder welke voorwaarden dit dient te gebeuren. Verder worden de aanwijzingen voor de verschillende medewerkers vastgelegd met daarbij aangegeven de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die daarbij horen.

Vanaf € 450 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG Praktijk

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnet beheerders , alsmede op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnet beheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VIAG Theorie

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnetbeheerders. Ook op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnetbeheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BEI / AVP LS

Ben je monteur in de infratechniek? Dan is deze certificering verplicht. Als je het certificaat hebt behaald wordt er een zogenoemde aanwijzing verstrekt.

Vanaf € 855 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verwerken van Kitten

In de bouw wordt tegenwoordig veel kit gebruikt. Belangrijk is waarvoor en hoe uw medewerkers de kit gebruiken. Deze cursus Verwerken van Kitten helpt hierbij!
Een kitvoeg kan onderdeel uitmaken van de constructie of moet soms een bouwfout camoufleren. Alleen een vakkundig uitgevoerde kitvoeg ziet er mooi uit en heeft een gegarandeerde levensduur van ruim tien jaar. Hoge herstelkosten zijn het gevolg als de kitvoeg niet aan de verwachtingen voldoet.

Vanaf € 279 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Toezichthouder Steigergebruik

Werken op hoogte is op zichzelf al riskant. Op een tijdelijke constructie, zoals een steiger, neemt dat risico alleen maar toe. Daarom heeft de wetgever een aantal duidelijke richtlijnen gegeven. Hierover leer je meer in de cursus Toezichthouder Steigergebruik.

Vanaf € 285 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Schadebeperkend openen van deur en raam

Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand zichzelf heeft buitengesloten of dat een woning moet worden opengebroken omdat er hulpgeroep klinkt? Ook deurwaarders hebben bij uitzettingen vaak professionele hulp nodig. De meest simpele methode is het forceren van een klein raam. Maar dat levert vaak behoorlijke schade op. Meestal is er een betere en snellere oplossing. Je leert enkele methoden hoe je deuren en ramen nagenoeg schadevrij kunnen openen.

Vanaf € 359 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

NEN 3140 VOP examen

Ben je werkzaam in de elektrotechniek en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Met het behalen van het NEN 3140 VOP examen laat je zien dat je hoogte bent van de gerelateerde NEN-normen.

Vanaf € 75 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

BEI VP LS

Als Vakbekwaam Persoon mag je alle montagewerkzaamheden in de LS-netten en -aansluitingen uitvoeren. Je mag Standaard Bedienings Handelingen en Beperkte Bedienings Handelingen (BBH) uitvoeren. Tijdens de cursus word je voorbereid op het theorie- en praktijkexamen waarbij beide onderdelen voldoende worden onderricht.

Vanaf € 855 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

NEN 3140 VP examen

Ben je werkzaam in de elektrotechniek als operator, mechanisch monteur, IT-er of conciërge? Of ben je werkzaam in schakelruimten en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Het examen NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) is bedoeld voor medewerkers die in hun werk onder begeleiding van minimaal een VP-er eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren met een beperkt risico.

Vanaf € 75 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven