Alle cursussen:

VEWA herhaling inclusief examen

Het VEWA-certificaat is 3 jaar geldig. Het certificaat is te verlengen door het volgen van deze herhalingscursus, wat bestaat uit een instructie-dag. De VEWA is een veiligheidsinstructie met betrekking tot de bedrijfsvoering van warmtevoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij warmtebedrijven.

Vanaf € 330 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Stukadoren

Stukadoren Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar. Je kan ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Neem bijvoorbeeld het stucwerk. Normaal wordt dit door…

Vanaf € 560 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 245 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Stofvrij werken

Fijnstof is schadelijk voor je gezondheid. Daarom is deze cursus belangrijk om te volgen zodat je stofvrij kunt gaan werken. Vooral de kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, asbest, chroom en nikkel. Als je hiermee in aanraking komt, moet je op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken. Door het volgen van deze cursus leer je blootstelling aan stof zoveel mogelijk te voorkomen.

Vanaf € 123 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

NEN 3140 VP (1 dag)

Bestaat jouw functie uit het werken met elektrotechnische objecten? Dan is het van groot belang veilig en zelfstandig met deze installaties te kunnen werken. Je moet aan de hand van de NEN 3140 aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Deze cursus leert je in 1 dag de kennis die je nodig hebt!

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven