Alle cursussen:

Cursus Veilig werken met de Autolaadkraan Herhaling (1 dag)

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Doordat er enorme krachten vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het ook nodig een cursus te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 225 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Rolsteiger Basiscursus (1 dag)

Tijdens de cursus ‘veilig werken met de rolsteiger’ leer je de richtlijnen die zijn vastgelegd in de Arbo-wet om veilig met een rolsteiger te werken.
Je gaat praktisch aan de slag. Er worden situaties uit het je werkgebied nagebootst. Ook wordt er naartoe gewerkt dat je, rekening houdend met de richtlijnen, veilig kan werken met de rolsteiger.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Logistiek Medewerker Basis (1 dag)

In een magazijn vindt het logistieke proces van ontvangst, opslag en uitlevering plaats. Er komen goederen binnen die tijdelijk opgeslagen worden. Dit moet vervolgens naar de klanten toe. Je verricht werkzaamheden op het gebied van goedereninslag, -opslag, -overslag en -uitslag. Daarbij zijn snelheid, efficiency, kosten-bewustzijn en nauwkeurig en zorgvuldig werken van groot belang.

Vanaf € 395 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties