Cursus Rolsteiger Herhalingscursus (1 dagdeel)

Terug

Cursus Rolsteiger herhalingscursus

Nadat je het rolsteiger certificaat hebt behaald, is deze 5 jaar geldig. Na deze 5 jaar dien je de Rolsteiger herhalingscursus te doen om je certificaat te behouden. In 5 jaar tijd kan er een hoop veranderen. We zagen in 2018 dat er nieuwe richtlijnen werden toegevoegd in de Arbo-wet over hoe ‘veilig te werken met de rolsteiger’. Het is dus van belang dat de kennis elke 5 jaar opgefrist wordt.

Als je certificaat is verlopen ben je niet verzekerd. Daarom bieden wij de herhalingscursus rolsteiger aan, een halve dag cursus en je kan de werkzaamheden veilig en gecertificeerd blijven doen.

Voor wie?

Tijdens onze rolsteiger herhalingscursus wordt de huidige kennis weer opgefrist. We bespreken ook de mogelijk nieuwe richtlijnen van de Arbo-wet. Wij zorgen dat je bewust blijft van de gevaren die het werken met een rolsteiger met zich mee kan brengen, zodat je veilig kan blijven werken met de rolsteiger. Deze rolsteiger cursus is geschikt voor mensen die al eerder een rolsteiger certificaat hebben behaald, ongeacht van welke opleider de bestaande is. Door deze korte cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en veilig kunt werken.

Inhoud

De herhalingscursus rolsteiger begint met een theoriegedeelte, de vastgestelde richtlijnen vanuit de Arbo-wet worden doorgenomen , hierna volgt direct een theorie-examen. Na het theorieblok is er een kort praktijkgedeelte waarin de cursist laat zien dat hij het veilig werken met een rolsteiger nog beheerst. We sluiten ook het praktijkdeel af met een examen. Bij het positief afleggen van de examens ontvangt de cursist een nieuw rolsteiger certificaat en een pasje.

  • Geschikt voor iedereen die het certificaat moet verlengen
  • Inclusief certificaat en gebruik rolsteiger
  • Certificaat 5 jaar geldig

Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een geldig identiteitsbewijs en veiligheidsschoenen. De rest verzorgen wij. Lesmateriaal, certificaat en pasje zijn altijd inbegrepen.

vca basis boek

Toch eerst de Rolsteiger Basiscursus volgen? Klik dan hier.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 175 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)