Alle cursussen:

Cursus Veilig werken met de Autolaadkraan Herhaling (1 dag)

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Doordat er enorme krachten vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het ook nodig een cursus te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 325 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Rolsteiger Basiscursus (1 dag)

Tijdens de cursus ‘veilig werken met de rolsteiger’ leer je de richtlijnen die zijn vastgelegd in de Arbo-wet om veilig met een rolsteiger te werken.
Je gaat praktisch aan de slag. Er worden situaties uit het je werkgebied nagebootst. Ook wordt er naartoe gewerkt dat je, rekening houdend met de richtlijnen, veilig kan werken met de rolsteiger.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Wat is logistiek?

Onder logistiek vallen bijvoorbeeld logistieke processen op locatie, in een magazijn. Hier kan gebruikt worden gemaakt van verschillende voertuigen, zoals een heftruck of reachtruck. Wie in bezit is van een certificaat kan aantonen dat zij of hij verantwoordelijk en veilig om kan gaan met het voertuig en voldoet aan de eisen die vanuit de Arbowet worden gesteld.

Chauffeurs verzorgen logistiek op een groter niveau: zij moeten producten over het hele land, of het hele continent vervoeren.

Cursussen Logistiek

CursusGeregeld.nl biedt binnen het vakgebied Logistiek een groot aanbod aan trainingen en cursussen aan. Natuurlijk met de beste prijsgarantie. Hieronder staan de belangrijkste onderwerpen binnen deze categorie:

  • Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Stapelaar
  • Chauffeur, Digitale Tachograaf, Gevaarlijke stoffen, ADR
  • Uitgebreid aanbod van  Code 95 cursussen

Logistiek cursus op locatie (in-company)

Wanneer je met meerdere mensen van één organisatie een cursus Logistiek wilt volgen, kan het interessant zijn om deze in-company op de eigen locatie te volgen. Door de cursusg in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten!