Categorieën

Vakman BRL 9101 Verkeersmaatregelen

De cursus Vakman BRL 9101 is bestemd voor alle personen die direct of indirect betrokken zijn bij de voorbereiding en/of uitvoering van werkzaamheden op en langs de weg. In deze cursus raken medewerkers vertrouwd met de wettelijke voorschriften en doen zij kennis op die vereist is voor het veilig werken op en langs openbare wegen.

Vanaf € 328 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg met CROW 96B

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee. Het maakt niet uit of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren. De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 159 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verkeersregelaar

Tijdens de cursus verkeersregelaar leer je het in goede banen leiden van het verkeer. Je kunt de veiligheid bij evenementen of wegwerkzaamheden waarborgen en ongelukken helpen te voorkomen. Voor de functie beroepsverkeersregelaar heb je een officieel erkend diploma nodig waarmee je je verkeersregelaarspas aan kan vragen.

Vanaf € 397 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg & Code 95

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren.
De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 149 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg CROW 96B Herhaling

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt. Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren. De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 159 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Leefstijl & Code 95

Het doel is de chauffeur eens na te laten denken over eventuele gezondheidsrisico’s van de eigen leefstijl. Tijdens deze cursus zullen we proberen de bewustwording te vergroten over bepaalde risico’s en adviezen geven hoe men de leefstijl kan verbeteren.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Eerste Veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten & Code 95 (REVI)

Iedereen die op of langs de rijkswegen werkt, met ontheffing van Rijkswaterstaat, moet weten hoe om te gaan met incidenten. Deze REVI cursus is speciaal ontwikkeld voor professionals die operationeel betrokken zijn bij incidenten. Bij goed gevolg afronden van de cursus, ontvang je het certificaat heet Richtlijn Eerste Veiligheidsmaatregelen bij Verkeersincidenten (REVI).

Vanaf € 330 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven