Categorieën

Levensreddend handelen bij IM

Bij een incident op de weg is een EBHO cursus vaak niet voldoende.
De veiligheid van de hulpverlener en het slachtoffer, op en langs de weg, spelen een even belangrijke rol. Tijdens deze cursus leren de deelnemers hoe zij verwondingen kunnen herkennen en levensreddend kunnen handelen wanneer de ambulance nog onderweg is, de eerste veiligheidsmaatregelen genomen zijn en wanneer de hulpverleners aandacht kunnen en moeten besteden aan de slachtoffers.

Vanaf € 235 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Wintervoorbereiding + code 95

Doel is om aan de beroepschauffeur kennis bij te brengen. Met name op het gebied van de technische kenmerken. Maar ook de werking van de veiligheidsvoorzieningen teneinde het voertuig onder controle te houden. Ook slijtage beperken en disfuncties voorkomen krijgt de aandacht.

Vanaf € 171 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verkeerseducatie + code 95

Veel chauffeurs zitten al jaren op de weg. Dan is het zeker van belang om ook het theoretische gedeelte van het beroep weer een keer bij te scholen. Hoe zit het met de huidige wetgeving en de nieuwe verkeersregels? Al deze aspecten komen aan bod bij deze code 95 cursus.

Vanaf € 185 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken langs de weg + code 95

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren.
De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Eerste Veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten (REVI) + code 95

Iedereen die op of langs de rijkswegen werkt, met ontheffing van Rijkswaterstaat, moet weten hoe om te gaan met incidenten. Deze REVI cursus is speciaal ontwikkeld voor professionals die operationeel betrokken zijn bij incidenten. Bij goed gevolg afronden van de cursus, ontvang je het certificaat heet Richtlijn Eerste Veiligheidsmaatregelen bij Verkeersincidenten (REVI).

Vanaf € 330 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Leefstijl + code 95

Het doel is de chauffeur eens na te laten denken over eventuele gezondheidsrisico’s van de eigen leefstijl. Tijdens deze cursus zullen we proberen de bewustwording te vergroten over bepaalde risico’s en adviezen geven hoe men de leefstijl kan verbeteren.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken op en nabij de openbare weg CROW96B

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt. Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren. De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 85,95 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven