Alle cursussen:

Levensreddend handelen bij IM

Bij een incident op de weg is een EBHO cursus vaak niet voldoende.
De veiligheid van de hulpverlener en het slachtoffer, op en langs de weg, spelen een even belangrijke rol. Tijdens deze cursus leren de deelnemers hoe zij verwondingen kunnen herkennen en levensreddend kunnen handelen wanneer de ambulance nog onderweg is, de eerste veiligheidsmaatregelen genomen zijn en wanneer de hulpverleners aandacht kunnen en moeten besteden aan de slachtoffers.

Vanaf € 235 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Wintervoorbereiding + code 95

Doel is om aan de beroepschauffeur kennis bij te brengen. Met name op het gebied van de technische kenmerken. Maar ook de werking van de veiligheidsvoorzieningen teneinde het voertuig onder controle te houden. Ook slijtage beperken en disfuncties voorkomen krijgt de aandacht.

Vanaf € 171 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Verkeerseducatie + code 95

Veel chauffeurs zitten al jaren op de weg. Dan is het zeker van belang om ook het theoretische gedeelte van het beroep weer een keer bij te scholen. Hoe zit het met de huidige wetgeving en de nieuwe verkeersregels? Al deze aspecten komen aan bod bij deze code 95 cursus.

Vanaf € 210 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Veilig werken langs de weg + code 95

Werken op, aan of langs de weg brengt veel risico’s met zich mee, ongeacht of dit binnen of buiten de bebouwde kom gebeurt.
Een belangrijk aspect is het samenspel tussen de weggebruikers en de werknemers die werkzaamheden uitvoeren.
De wegwerker zal de juiste maatregelen moeten treffen om te zorgen dat zijn veiligheid niet in gevaar komt.

Vanaf € 175 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven