Categorieën

BHV Basis & e-learning & Code 95 (1 dag)

Wil jij je volledige basis BHV halen? En punten verdienen voor de Code 95? En maar 1 dag in de klas zitten? Dan is deze cursus helemaal voor jou! Bij de cursus BHV Basis met e-learning & Code 95 wordt je in 1 dag opgeleid tot BHV’er. Door het volgen van de e-learning wordt je nog beter geïnformeerd én verdien je je punten voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 179 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Fysieke Belasting & Code 95

In deze cursus is het streven om zoveel mogelijk praktijk gerichte kennis en vaardigheden bij te brengen. Met name op het gebied van tillen en dragen.
Werknemers met rugklachten blijven zo achterwege en een goede gezondheid blijft bestaan.

Vanaf € 164 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Digitale Tachograaf & Code 95

De digitale tachograaf is in Nederland verplicht sinds 1 mei 2006. Alle voertuigen die na deze datum op kenteken zijn gezet, zijn voorzien van een digitale tachograaf.
De digitale tachograaf vervangt hiermee de analoge tachograaf, die tot deze datum een verplichting was.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Heftruck Basis & Code 95 (1 dag)

Heftruck Basis & Code 95 in 1 dag is de voordeligste cursus als je een Heftruck certificaat nodig hebt. In 1 dag krijg je de basis begrippen van de theorie uitgelegd en leer je voor het praktijk gedeelte de basis handelingen die je uit moet kunnen voeren. Belangrijk voor deze cursus is wel, dat je al enige kennis hebt van het besturen van een voertuig. Het is een echte basis cursus waarin alleen de basis begrippen worden uitgelegd en je voldoet dan aan de minimale eisen voor de ARBO wet. Heb je echt geen enkele ervaring of wil je sneller ingezet kunnen worden als volwaardig heftruck chauffeur dan raden wij je de 2 daagse cursus aan.

Vanaf € 175 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

ADR Basis + Tank Initieel + Code 95

Deze cursus is geschikt voor chauffeurs die ADR Basis en Tank voor de eerste keer willen halen (initiële module). Daarnaast is deze cursus geschikt voor chauffeurs die moeten voldoen aan de Code 95 bijscholing. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is een risicovolle baan, daarom moet je als chauffeur goed op de hoogte zijn van de voorschriften en weten waar u op moet letten. Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten om die reden in het bezit zijn van een ADR Basiscertificaat. Dit certificaat is geldig in heel Europa. Het combipakket ADR Basis en Tank is voor chauffeurs die niet alleen stukgoed rijden, maar ook met een tankwagen.

Vanaf € 564 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Criminaliteitspreventie + code 95

Door de cursus Criminaliteitspreventie te volgen krijg je meer inzicht in de mogelijke vormen van criminaliteit die je tegen kunt komen en weet je welke invloed je kunt uitoefenen om schade te voorkomen dan wel te beperken. De cursus is gericht op bewustwording. Je krijgt tools aangereikt om preventieve maatregelen te kunnen nemen op beleidsmatig niveau.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven