Cursus VCA VOL Code 95 + examen (1 dag)

Inclusief examen en gratis pasje

Terug

VCA VOL in 1 dag inclusief Code 95

De VCA VOL cursus & Code 95 in 1 dag is de meest populaire cursus in Nederland. Door de mooie combinatie van VCA VOL & Code 95 heb je in 1 dag je VCA VOL certificaat en 7 punten voor je Code 95 registratie. Meer dan 90% van de cursisten volgen deze dagcursus waarna direct het examen word afgenomen. Niet voor niets is CursusGeregeld.nl de grootste aanbieder van deze cursus. Daarnaast kopen wij deze voor je in tegen scherpen tarieven zodat je naast het grote aanbod ook de scherpste prijs kunt selecteren. Meer dan 90% slaagt in 1 keer. Door gebruikt te maken van een e-learning heb je een goede voorbereiding en maak je grote kans op 100% slaging. We durven dan ook gerust te stellen dat je met deze cursus de beste keuze maakt.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA VOL cursus in 1 dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief, zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze VCA VOL & Code 95 cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een deskundige docent, een examen aan het eind van de dag en je CBR code 95 registratie. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je heb tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Proefexamen VCA VOL

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hiermee niet je kennis testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij het altijd aan om proefexamens mee te bestellen.

Boek ik de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA VOL is geschikt voor leidinggevende en ZZPers. Als je werkt onder een leidinggevende dan is een VCA Basis & Code 95 voldoende. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Deze cursus is inclusief Code 95

Wat houdt dat in Code 95? In de transportsector hebben chauffeurs ieder jaar studiepunten nodig. Bij het volgen van deze VCA VOL & Code 95 behaal je 7 studiepunten en zijn de cursuskosten vanaf €135,00 inclusief de CBR registratie. Heb je deze punten niet nodig kijk dan op VCA VOL hier.

Informatie over het VCA VOL examen

Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen waar je 75 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent.

VCA examen in een anderen taal

CursusGeregeld.nl biedt het examen ook aan in heel veel andere talen. Kijk hier voor een overzicht. Als je de het examen in een anderen taal wilt doen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze VCA VOL cursus.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het  VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 215 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)