Cursus VCA Basis Code 95 + examen (1 dag)

Inclusief examen

Terug

Cursus VCA Basis + Code 95

De VCA Basis cursus Code 95 in 1 dag is de meest populaire Code 95 cursus in Nederland. Door de mooie combinatie van VCA Basis & Code 95 heb je in 1 dag je VCA certificaat en 7 punten voor je Code 95 registratie.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA basis cursus in 1 dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief, zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze VCA Basis & Code 95 cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een deskundige docent, een examen aan het eind van de dag en je CBR code 95 registratie. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je heb tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Proefexamen VCA basis

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hiermee niet je kennis testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij het altijd aan om proefexamens mee te bestellen.

Boek ik de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis is geschikt als je onder een leidinggevende valt. ZZP-ers dienen VCA VOL & Code 95 te hebben. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Deze cursus is inclusief Code 95

Wat houdt dat in Code 95? In de transportsector hebben chauffeurs ieder jaar studiepunten nodig. Bij het volgen van deze VCA Basis & Code 95 behaal je 7 studiepunten en zijn de cursuskosten vanaf €125,00 inclusief de CBR registratie. Heb je deze punten niet nodig kijk dan op VCA Basis hier.

Informatie over het VCA basis examen

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren. De examen vragen en de antwoorden worden dan voorgelezen en dit hoor je door middel van een koptelefoon. Wil je hiervan gebruik maken, klik dan tijdens het invullen van cursist gegevens de optie ‘Voorleesexamen’ aan.

Liever het examen in een andere taal?

Wil je liever bij deze cursus VCA basis het examen in een andere taal dan hebben we daar ook diverse mogelijkheden voor. Het mogelijk om het examen in 27 andere talen te doen. Kijk hier voor het overzicht. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het  VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen als je nog vragen heb. We helpen je daar graag mee verder.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 209 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)