Categorieën

Klein Vaarbewijs 1 (KVB 1)

Tijdens de cursus Klein Vaarbewijs 1 leer je de geldende vaarregels, doe je kennis op over de werking van boten en leer je hoe je veilig met verschillende (weers)omstandigheden om moet gaan. Deze cursus is bedoeld om je voor te bereiden op het officiële examen.

Vanaf € 150 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Motorkettingzaag Basis

Na het volgen van deze cursus kan je veilig met een motorkettingzaag werken. Veiligheidseisen aan de machine en onderhoud maatregelen zijn bekend en geoefend. Ook leer je diverse afkort technieken en het vellen van standaard bomen tot 35 cm dikte (basis).

Vanaf € 500,25 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Motorzagen particulieren (2 dagen)

Steeds meer mensen zagen met veel plezier hun eigen haardhout en doen dat zo goed en veilig mogelijk. Toch zijn er jaarlijks nog vele ongelukken, soms met blijvend letsel. Veel van deze ongelukken zijn het gevolg van niet goed voorbereid, onvoldoende onderhoud aan de zaag of een verkeerde werktechniek. Deze cursus is speciaal opgezet voor de particuliere sector en richt zich op onderhoud, veiligheid en het toepassen van de juiste werktechniek. De cursus is opgebouwd uit 2 modules: A en B. Als u als particulier bomen zaagt bij Staatsbosbeheer of een andere terreineigenaar, dan vragen zij steeds vaker een certificaat waarmee u aantoont dat u veilig kunt werken. Met de module A en B beschikt u over zo’n certificaat.

Vanaf € 396,75 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Bosmaaier

Veiligheidseisen aan de machine en onderhoud maatregelen zijn bekend en geoefend. Ook werken met diverse maaigarnituren leer je.
Je bent je bewust van de risico’s van werken in de openbare ruimte.

Vanaf € 176 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Basiskennis voor beheer openbaar groen (2 dagen)

Na deze cursus heb je een goede basis om in de groene sector te gaan werken. Je kent de belangrijkste soorten planten, struiken en bomen. Je weet effectief en veilig de belangrijkste werkzaamheden uit te voeren. Ook de situaties beoordelen om goed te kunnen snoeien, knippen, zagen, schoffelen, trekken of te maaien ken je.

Vanaf € 402,50 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

VCA Groen cursus

De VCA groen cursus heeft als doel dat je veilig leert werken, onder andere in de groenvoorziening. Het is belangrijk dat iedereen zich bewust is van gevaren en risico’s. Naast alle onderdelen van de normale Basisveiligheid VCA cursus wordt er tijdens het examen ook specifiek ingegaan op gevaren en risico’s voor medewerkers in de groenvoorziening.

Vanaf € 125 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

ECC 1 Cursus

ECC staat voor European Chainsaw Certificate.
Het doel van de ECC-certificering is om een betere kwaliteitscontrole binnen Europa te krijgen.
Dit met name op het gebied van motorzagen in de groene sector en bosbouw.

Vanaf € 184 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven