Alle cursussen:

BHV cursus online volgen, ideaal voor werknemer en werkgever

Efficiënt, flexibel en overzichtelijk: BHV e learning is het allemaal. Als je kiest voor e learning volg je de BHV cursus namelijk online, waardoor je de vrijheid hebt om de cursus te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Je volgt de cursus individueel en daardoor in jouw eigen tempo. Na voltooiing van de online bhv cursus ontvang je ook gewoon een certificaat dat 1 jaar geldig is en waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting. Als werkgever heb je, via een gratis portaal, inzage in alle certificaten. Zo weet je precies wie de BHV cursus online heeft afgerond en wie dit nog moet doen. Ontdek zelf het grote gemak van BHV e learning, vraag vandaag nog jouw online BHV cursus aan voor slechts €49,-

Jaarlijkse herhaling BHV

De jaarlijkse BHV cursus kan voor zowel werknemers als werkgevers de nodige frustraties en uitdagingen opleveren. Het inplannen voor de training, het uitroosteren voor de normale werkzaamheden, de reistijd naar de cursuslocatie, al dat soort zaken maken het ieder jaar weer lastig om alle werknemers op tijd het BHV certificaat te laten behalen of vernieuwen. Met BHV e learning behoren deze voorgoed tot het verleden.

Efficiënt in kosten en tijd

Door de BHV cursus online te volgen is er veel meer flexibiliteit mogelijk. Cursisten kunnen de training overal en op elk moment volgen, in hun eigen tempo. Geen uitgebreide lunch, reistijd en -kosten naar cursuslocaties en andere extra kosten en tijd. Alles wat je voor deze cursus nodig hebt is een laptop, PC of tablet, inloggegevens en de tijd die nodig is om de kennis van de BHV op te frissen.

Alle voordelen van een BHV cursus online:

 • Waar en wanneer je wilt;
 • Eigen tempo;
 • Korte cursusduur;
 • Direct starten;
 • Geregistreerd certificaat dat 1 jaar geldig is;
 • Geen extra kosten;
 • Gratis portaal voor werkgevers en HR managers.

En dat alles voor slechts €49,-

Reviews

Cursisten die de BHV cursus online volgden waren zeer enthousiast over onze BHV e learning:

De BHV E-Learning was de ideale voorbereiding op mijn daadwerkelijke BHV cursus. Een fijne digitale leeromgeving met duidelijke theorie en kleine examens. Met deze E-Learning was de BHV cursus zelf een fluitje van een cent.’ (Boekhoudprofs)

BHV herhaling online

Een BHV herhaling online is eigenlijk niet veel anders dan een reguliere BHV herhaling. Net als bij de klassikale variant is de BHV e learning erop gericht de basiskennis uit de BHV basistraining te herhalen. Jaarlijkse herhaling van de theorie draagt eraan bij dat de BHV-er weet wat hij moet doen in noodsituaties.

In de BHV e learning komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • brandbestrijding (beginnende brand);
 • levensreddend handelen;
 • reanimeren (met AED);
 • communiceren tijdens een calamiteit;
 • ontruimen en evacueren.

Cursus BHV Basis incl. E-learning

Heb je nog niet eerder een BHV cursus gevolgd, maar wil je ook het gemak van een online BHV cursus? Dan is onze BHV Basis incl. e-learning perfect voor jou! In de basistraining zit ook een stukje praktijk dat we niet online met je kunnen oefenen, daarom is het wel noodzakelijk dat je 1 dag naar een cursuslocatie komt voor het praktijkgedeelte. Maar de theorie doe je volledig online vanuit huis, kantoor of waar je maar wilt.

Duur van de BHV cursus online

De duur van de cursus is variabel en afhankelijk van de kennis waarover de deelnemer beschikt. Zeker voor werknemers die al vaker een BHV training gevolgd hebben zal het afronden van de online BHV herhaling beperkt tijd in beslag nemen. Wil je echt efficiënt te werk gaan? Kies dan voor de Cursus BHV e learning met voorlooptoets. We toetsen dan voorafgaand aan de online BHV herhaling jouw kennisniveau en slaan de hoofdstukken die je voldoende beheerst over.

Certificaat

Na afloop van de E-learning ontvang je ook gewoon een certificaat dat 1 jaar lang geldig is. Dit certificaat is een officieel bewijs van deelname en een geregistreerd BHV-certificaat dat wordt erkend in Nederland.

Ook verkrijgbaar als E-learning: VCA Basis e-learning | VCA VOL e-learning | EHBO voor chauffeurs Code 95 + E-learning | BHV Basis Code 95