Alle cursussen:

Cursus Reachtruck Turks (1 dag)

De cursus Reachtruck Turks is ideaal als je de cursus in je eigen taal wilt volgen. Ook het examen is in het Turks. In 1 dag krijg je de basisbegrippen van de theorie uitgelegd en leer je voor het praktijkgedeelte de basishandelingen die je uit moet kunnen voeren.

Vanaf € 209 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met reachtruck + Code 95 (1 dag)

De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven. Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus Veilig werken met reachtruck leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken. Daarnaast verdien je uren voor de Code 95 bijscholing.

Vanaf € 199 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met Reachtruck Basis (2 dagen)

De ARBO-wet verplicht de werkgever om personen (werknemers) die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven, werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus wordt je geleerd hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen en hoe je er op een veilige manier mee kunt werken.

Vanaf € 360 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met Reachtruck Herhaling (1 dag)

De ARBO-wet verplicht de werkgever om werknemers die werken met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de reachtruck voldoende instructie te geven. Werken met een reachtruck kan gevaren met zich meebrengen. In deze cursus leer je hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een reachtruck moet besturen. Maar ook hoe je er op een veilige manier mee kunt werken.

Vanaf € 0 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties