Alle cursussen:

Cursus Hoogwerker + Heftruck (1 dag)

Werk je met een hoogwerker of heftruck (of een Manitou)? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Deze cursus is bedoeld als je ervaring hebt met het besturen van een heftruck en hoogwerker (of een Manitou). Het is vanuit de ARBO verplicht om te voldoen aan de wettelijke vereisten en te beschikken over de juiste deskundigheid. Deze combinatietraining voorziet je dan ook van de juiste documenten. Het veilig werken met heftruck of hoogwerker is alleen mogelijk met een goede voorbereiding bij het starten van je werkzaamheden.

Vanaf € 345 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Hoogwerker Engels (1 dag)

Werken op hoogte brengt grote risico’s met zich mee. Er is sprake van werken op hoogte als de afstand boven de grond meer dan 2,5 meter is. Hierbij gebeuren nog altijd veel ongevallen, zoals het kantelen van een hoogwerker of vallen van grote hoogte. Ongelukken die je met een gedegen praktijkcursus kunt voorkomen.

Vanaf € 258 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Hoogwerker Pools (1 dag)

In deze cursus Hoogwerker Pools staan een zorgvuldige voorbereiding en een veilige werkwijze centraal. De cursus wordt gegeven in de POOLSE TAAL. Je doet theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarmee je in balans blijft op de hoogwerker. De cursus wordt afgerond met een praktijkexamen. Als je deze haalt ben je vakbekwaam om met de hoogwerker te werken!

Vanaf € 258 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties