Alle cursussen:

Coachend leidinggeven C – de praktijktoets (1 dag)

De praktijktoets Coachend leidinggeven vormt de afsluiting van de basis- en verdiepingscursussen Coachend leidinggeven. Volg je dit derde onderdeel, dan ben je al behoorlijk gevorderd. Je hebt geoefend met gesprekstechnieken in de eigen praktijk en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Het boeken van vooruitgang staat ook bij dit afsluitende onderdeel centraal. Door deze afsluitende proeve van bekwaamheid toon je aan dat je in staat bent om in de praktijk coachend leiding te geven. ‘The proof of the pudding is in the eating.’ Met de basiscursus ben je sterk gestart met het ‘einde voor ogen’. De 3 cursusonderdelen vormen samen een doelgericht geheel. Coachend leidinggeven is een continu leerproces en de basis voor ‘een leven lang leren’ is gelegd. Nu is het tijd om dat aan te tonen door middel van een proeve van bekwaamheid.

Vanaf € 445 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Coachend leidinggeven B – de verdieping (3 dagen)

De verdiepingscursus Coachend leidinggeven is een direct vervolg op de basiscursus Coachend leidinggeven. De verdiepingscursus is bedoeld voor iedereen die deze basis cursus bij ons heeft gevolgd. Of een vergelijkbare cursus elders. Evenals bij de basis cursus staat het boeken van vooruitgang centraal. Wat gaat er (al) goed? En wat kan er (nog) beter? Ook tijdens de verdiepingsslag is oefenen in de praktijk van groot belang. Werd bij de basis cursus het coachproces tot de kern teruggebracht; in het vervolg worden de verschillende onderdelen verder uitgediept.

Vanaf € 0 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Leidinggeven en motiveren (1 dag)

Leidinggeven is ervoor zorgen dat medewerkers hun werk goed en op tijd uitvoeren.
Motiveren is ervoor zorgen dat medewerkers bereid zijn hun werk goed en op tijd uit te voeren.
Maar wat is het resultaat van een combinatie van leidinggeven en motiveren? Dat kom je tijdens het volgen van deze cursus te weten. Een tipje van de sluier? Het heeft met hart voor de zaak te maken.

Vanaf € 535 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Effectief leidinggeven (1 dag)

Zijn jouw medewerkers net zo betrokken bij het succes van je organisatie als jijzelf? Dit is een hele belangrijke vraag, aangezien je medewerkers jouw bedrijf tot een succes maken. Deze cursus biedt jou de kennis om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

Vanaf € 1.540 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Coachend leidinggeven A – de Basis (2 dagen)

Zoek je een inspirerende, praktische en laagdrempelige cursus Coachend leidinggeven, waarin een directe verbinding wordt gelegd met je dagelijkse werkomgeving? Een cursus waarbij je anderen en jezelf helpt om capaciteiten verder te ontwikkelen en jouw werkwijze meer impact krijgt, waardoor je met minder energie meer resultaat weet te ontlokken? Dan is deze basis cursus Coachend leidinggeven echt iets voor jou. De basis cursus Coachend leidinggeven is bedoeld voor iedereen die mensen leidt en begeleidt in organisaties.

Vanaf € 830 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties