Categorieën

First Aid (GWO) refresher

Deze cursus First Aid (GWO) Refresher is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie. En dat reeds in het bezit is van het certificaat First Aid en gehoor geeft aan de tweejaarlijkse herhalingsverplichting. De cursus biedt kennis en vaardigheden over het verlenen van eerste hulp bij ongevallen (EHBO) in en bij windturbines.

Vanaf € 230 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

First Aid (GWO)

In de GWO module First Aid ligt de focus op het verlenen van eerste hulp in windturbines. Dat betekent rekening houden met de beperkte ruimte maar ook de in- en uitgangsmogelijkheden van een windturbine. Bij ongevallen is kennis van EHBO procedures essentieel. Daarnaast gaat deze cursus in op het gebruik van beschikbare EHBO uitrusting. Verder behandelen we de werking van normale functies van het menselijk lichaam en de symptomen van ziekte of letsel.

Vanaf € 425 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

GWO Basic Safety Training (Offshore)

Deze cursus GWO Basic Safety Training (Offshore) is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO). Tijdens deze cursus leer je welke risico’s en gevaren zich kunnen voordoen bij het werken in de windindustrie. Daarnaast leer je hoe je moet handelen in geval van nood. Na het voltooien van de Basic Safety Training (GWO) heb je de certificaten First Aid, Manual Handling, Fire Awareness, Working at Heights en Sea Survival in bezit.

Vanaf € 1.399 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties