Alle cursussen:

Middelbaar Veiligheidskundige (MVK-er)

Het doel van de Hobeon-SKO gecertificeerde opleiding MVK is het verstrekken van kennis en inzicht over veiligheids- en arbo aspecten, alsmede het trainen in het toepassen hiervan. Hierdoor kunt u deze aspecten vertalen naar maatregelen binnen de organisatie en kunt u de veiligheidstaken coördineren en uitvoeren.

Vanaf € 6.335 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Preventiemedewerker (1 dag)

Per 1 juli 2005 zijn werkgevers verplicht de preventietaken vorm te geven in hun bedrijf. Zij kunnen daarvoor één of meerdere werknemers aanwijzen, de zogenaamde preventiemedewerker(s). Dit zijn eigen werknemers die de werkgever bijstaan in de dagelijkse zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op de werkvloer.

Vanaf € 265 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Binnen uw organisatie speelt veiligheid een steeds belangrijkere rol. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt dagelijks groter. CursusGeregeld.nl speelt hier op in met haar (praktijkgerichte) Veiligheidsopleidingen.

Wilt u uzelf specialiseren in Veiligheid en wilt u veiligheid naar een hoger niveau brengen? Kies voor Basis-, Middelbaar- of Hoger Veiligheidskunde. Bij Kader vindt u altijd een opleiding die bij u past!

Ziet u deze risico’s en weet u er op de juiste manier mee om te gaan? Een opleiding binnen de veiligheidskunde kan u hierbij helpen! Wij geven graag een beeld van de veiligheidsopleidingen die CursusGeregeld.nl aanbiedt.

Incompany training
Naast de reguliere open inschrijving Veiligheidskundige opleidingen kan CursusGeregeld.nl de opleidingen ook incompany verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!
Volg één van onze Veiligheidsopleidingen en beperk de risico’s op incidenten en ongevallen binnen uw organisatie!