Alle cursussen:

Cursus NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 328 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus NEN 3140 VP (1 dag)

Bestaat jouw functie uit het werken met elektrotechnische objecten? Dan is het van groot belang veilig en zelfstandig met deze installaties te kunnen werken. Je moet aan de hand van de NEN 3140 aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Deze cursus leert je in 1 dag de kennis die je nodig hebt!

Vanaf € 328 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Examen NEN 3140 VP

Ben je werkzaam in de elektrotechniek als operator, mechanisch monteur, IT-er of conciërge? Of ben je werkzaam in schakelruimten en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Het examen NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) is bedoeld voor medewerkers die in hun werk onder begeleiding van minimaal een VP-er eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren met een beperkt risico.

Vanaf € 80 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Examen NEN 3140 VOP

Ben je werkzaam in de elektrotechniek en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Met het behalen van het NEN 3140 VOP examen laat je zien dat je hoogte bent van de gerelateerde NEN-normen.

Vanaf € 75 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties